Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
-
napisałem co o tym myślę. Każdy ma prawo do wypowiedzi. Wolność słowa ,gwarantuje to Konstytucja. Jeśli urażają cię moje słowa to twój problem. Nie włażę też w tyłek nikomu tylko dlatego że gość jest top1 wykupuje konta graczy którzy zrezygnowali z gry, potem je pushuje i wystawia soczyste "STEKi" żeby się tym jeszcze pochwalić. Oczywiście nikt nic z tym nie zrobi i fajnie jest, gdyż mają to daleko w głębokim poważaniu. Ale takie numery przyczyniają się do rezygnacji wielu uczciwie grających gra…
-
Dla mnie jest jasne że to GIGAPUSH!!! Panowie admini zróbcie coś z takimi przekrętami bo doprowadzicie do śmierci Ogame. Zresztą było do przewidzenia że po połączeniu uni będzię dochodzić do takich oszustw. ŻENUŁA i Tyle. lucky6666 za to żeby utrzymać sie na top1 gotowy jesteś sprzedać własną rodzinę. Wstyd! P.S. A do tego klakierowanie kumpli z sojuszu to poprostu wisienka na torcie
-
Quantum do Elektry powinien być przeniesiony a nie odwrotnie bo : 1. Quantum jest młodsze, zawsze młodsze uni przechodziło do starszego 2. Na Elektrze jest więcej graczy ,mniejsze problemy z przeniesieniem 3. Elektra jest bardziej rozwinięta,więc przenoszenie planet z Elektry wprowadzi chaos i wymieszanie graczy którzy grają w sojuszach np.blisko siebie. Po to ludzie się zbierają z kupe żeby łatwiej przyjść sobie z pomocą ekonomiczna i militarną. 4. Darmowa relokacja planet spowoduje że silniejs…
-
GOKU! Wypowiadasz się tylko sugestywnie bo jako flociasz z top10 masz więcej mięcha do pożarcia, to ty nie masz pojecia o graczach którzy rozwijali swoje konta przez wiele lat i maja prawo grac na kilku kontach. A jesli Ogame zlikwiduje wszystkie uni mnie to pasi. Wylecze sie podobnie jak ty z Ogame i nie będę rozpaczał Czytaj mądrze a nie wybieraj sobie fragmenty jak świadkowie Jehowy!
-
Jeśli zamknie to przynajmniej wyleczy wielu z nałogu OGame. A co do zamykania i kasacji kont które wpłacają antymaterię to jest strzelanie sobie w kolano, bo tym bardziej tej kasy nie będą mieć gdyż w ogóle nie będzie żadnych dochodów Mnie chodzi tylko o jedno. Jeśli ktoś ma kilka kont i aktywnie gra po połączeniu kont powinien grac na kilku kontach na jednym uni bez żadnego bana, bo to jest dochód kasy od jednego człowieka z kilku kont to po pierwsze, po drugie taki gracz tak szybko nie zrezygn…
-
Nie ma takiej możliwości. Ludzie aktywnie grający na kilku kontach nie maja prawa tracić je na rzecz łączenia uniwersów! To niezgodne z prawem inie fair wobec takich graczy! Skasujcie prędzej tych oszustów co grają na programach i są banowani na kilkadziesiąt lat a potem magicznie zdejmowane są im bany. Ja mam 4 konta na Elekrze, Draco, Quantum i Eridanusie i z żadnego nie zrezygnuję! Za dużo czasu poświeciłem, sił, czasu, środków a nawet antymaterii ,żeby je likwidować. Jestem aktywnym graczem …
-
ok, a co jeśli zarówno na Quantum, Elektrze i Draco mam konta?, które rozwijałem kilka dobrych lat i teraz po połączeniu będę miał dwa na jednym uni Elektra i Quantum? To nie jest żadne multi bo grałem uczciwie przez tyle lat, ale grając na jednym uni na dwóch kontach po połączeniu moge podpadać wtedy pod multi. To nie jest fair. Jestem więc przeciw łączeniu Elektry i Quantum, chyba że będę mógł grać na dwóch kontach na jednym uni!