Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lecimy nie spimy Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Cytat od panpiwek1234: „Chyba bedzie farma Graty Eli ! ” Farmy nie po 3:0 u wbite i oczywiscie posta na forum nie napisze bo poszedl zapic smutki po flocie Dnia 10-11-2018 09:20:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 900 Okręt wojenny 40 _________________________________________ Obrońca freelove ________________________________________________ Satelita słoneczny 96 Pancernik …
-
Hmmmm.... jak to szlo aaa juz pamietam "jedni duzo gadaja , inni dzialaja" , ciekawe co dzis frelove napisze youtube.com/watch?v=gOAaBEeUy_I Dnia 10-11-2018 02:45:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 2.859 Lekki myśliwiec 1.299 Okręt wojenny 612 _________________________________________ Obrońca freelove [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 249 Duży transpo…
-
Cytat od freelove: „Wróciłem po kilku latach i były to moje 1 przenosiny, więc nie każdy jest wszechwiedzący, a gdybym nie przespał przenosin to byś mógł co najwyżej sondy rozbić na pzcie. Ty pewnie od rana pucowałeś coś innego kolegom ” Gdybys nie spal to przez 1h bys patrzyl na egzekucje swojej floty. i tak upa surki by nic nie zmienila
-
Cytat od freelove: „Cytat od NalewkaBabuni^^: „Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora . ” Po pierwsze, bo aż oczy bolą to cWaniak i przyjRZałem, bo jak już wstawiasz ST ze mną w roli głównej to postaraj się żeby to wyglądało Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi mo…
-
Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora . Dzieki ekipie za szybka organizacje @showtime wejscie smoka na uni . Pozdrawiamy sojusz i @BlackCat Cytat od freelove: „Cytat od Winter: „nalewka graty , będzie z kim się strzelać ” no nie wiem na ostatnim uni na jakim grałem i on też, odpadł po ponad miesiącu to strzelaj się z nim czym prędzej ” cytujac klasyke "Zostałeś zważony, zostałeś zmierzony i okazało się, że jesteś za chudy." Agresor (Nalew…
-
Ruszyla maszyna pytanie czy ktos ja zatrzyma , przetopu na owieczki nie jakies tam pance
-
Cytat od PogromcaLosiow: „Nie potrafię pojąć dlaczego spływa taka fala krytyki w kierunku agresorów, którzy podzielili się tym co ich zastało. Można tłumaczyć, że to są możliwości gry. Tylko trzeba też mieć jakieś pochodne zdrowego rozsądku dlaczego ? Ponieważ te jak Wy to mówicie "możliwości gry" są strasznie naciągane i brudne. Tak takie starcia bolą, ale bardzo ciężko jest uniknąć antyobrony i nie każdemu przyjdzie na myśl, że ktoś będzie w stanie wydać takie pieniądze na grę. Poza tym agreso…
-
Siadlo zdrowo latamy nie spimy
-
Nie spimy lecimy gratki matii
-
To byla zabojcza noc dla KGH , nam przetopu im hmm szo maja kulki bedzie latwiej
-
Walimy dalej panowie i panie
-
Ladnie ryplo nie ma lekko przetopu i latamy dalej
-
Szkoda troszke zlomu ale co tam bawimy sie , ZPM leca jak szalone
-
Pozdro leca dla @BlackCat @showtime @ETL Lecimy z tematem dalej Dnia 04-11-2018 06:23:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NalewkaBabuni [R-R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 231 Mały transporter 611 Krążownik 45 _________________________________________ Agresor Dajnawarjacisiur ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca zbysio67 [KGH] _______________________________________…
-
No ladnie starzy rywale tutaj smigaja i lataja cieszy oko , pozdro i do zobaczenia w gali
-
Cytrynke odbudujemy ale pogratulowac trzeba acs zawsze w modzie