Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty, powinienem Ci nawrzucać ile wlezie, ale tym razem Cię oszczędzę Wszystko ładnie, lot, zysk, złom, ale brakuje mi jednej rzeczy. Gdzie konspiracyjne wpisy kingsajzu, piratków, aniołków odnośnie sztamy UoS z Yakoozą ? Bo jakoś tak... Dziwnie to wszystko, takie wydarzenie bez wspomnienia o trzymanych sztamach ?! Lisu666 ma ważne wydarzenie do wpisania w kroniki sojuszy UoS i Yakoozy haha Graty, przetapiaj na pc-ki bo po uf mogą się przydać
-
Vajs [UoS], Dzidol [Yakooza] vs Painkiller [KINGSAJZ] - 3411,31% TOP 3 ACS
Indoo - - Hall of Fame
PostGraty, przetapiajcie. Obrońcy sz/o, chociaż jak dalej będzie latał przez galę po 200 czy 300k surówki to nie wróżę zbyt szybkiej tej odbudowy Dzięki za linka i pozdrówki, lecisz dalej.
-
freeigor [Yakooza], Vajs [UoS] vs Sensei Wu [KINGSAJZ] - 6131,2% TOP1 SOLO
Indoo - - Hall of Fame
PostMiałem się nie wpisywać, co by nie było że UoS tak bardzo trzyma z Yakoozą ale... Te Twoje teksty Bushido przyprawiają o zawrót głowy Cytat od bushido mizar: „ Marny jesteś chłopcze dlatego za wszelką cenę próbujesz wmówić wszystkim, że wszyscy są be a ty jesteś taki pro. Największy pusher i oszust to ty freelamo i niestety tego nic już nie zmieni, bo charakteru wiejskiego głupka nie wykorzenisz. A co do reszty klakierów takie same budynie, byc jak najbliżej pisiorka feelamy żeby mi nie zrobił k…
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
Indoo - - Hall of Fame
PostCytat: „Graty udanej obrony , niech sobie Yakuza I Uos nie myśli że uni do nich należy. I niech nie zaprzeczają że nie współpracują ze sobą , jakoś nie widać RW między tymi sojami” Wypowiadaj się na temat starcia, a nie tego, do kogo należy uni kolego
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
Indoo - - Hall of Fame
PostWow ! Aż się zatrzęsło na uni... Sojusznikowi jak najbardziej. ObrońcY mimo wszystko należą się gratulacje. Dziwną rzeczą natomiast jest to (i nie ważne, czy to sprzed pół roku, czy sprzed dwóch lat, czy nawet sprzed stu) że współpracowałeś tu Mir z kimś, z kim rzekomo NIE współpracujesz, ani nie chcesz mieć z nim nic wspólnego Cytat: „Strata zabolała mnie, a jakże , ale bardziej zaskoczyły mnie wpisy pod tematem zwłaszcza graczy byłych lub obecnych z soja UoS, które mając sztamę z Yakoozą czują…
-
Obie strony mają w tym RW swoją rację... A prawda podobno zależy od punktu widzenia... Vajsiowi pewno rozchodzi się o % liczony do S&D i tu ma rację... Ciężko pracuje na to, aby ten konkurs wygrać, a tu wpada tak banalne i proste ponad 2k %... To jest niesprawiedliwe, jeśli chodzi o kwestię S&D, pomimo decyzji GO... I tak: Cytat od Novako: „Raz że zapytał najpierw GO.. Dwa.. Jak już pisałem.. To gra, cyferki itd. Trzy.. Wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem !! ” Zgadzam się z Novako, że po 1…
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
Indoo - - Hall of Fame
Post"Czasami tak jest, że lew brata się z kojotem" Cóż. Jeśli Vajsik mówi, że decyzji nie żałuje, to gratulacje dla agresorów Obrońcy chociaż nick nie wskazuje na takową Jeszcze raz