Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-46 z 46.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oczy dalej nie mogą się nacieszyć , super rozegrane , oceany czasu to Was kosztowało ale wynik jest imponujący %% zagości na długo w rankingu najlepszych , to zaszczyt grać z Wami w sojuszu :)) Lajtowi odbudowy , dużo ptaszysk mu zostało , odwieczna prawda w tej grze to to, że powtarzalność gubi wszystkich, najlepszych i najsilniejszych również . Uwielbiam Was Dzieciaki :))))
-
Droga Ciap Chcesz mi powiedzieć , że jeśli byśmy mieli dużo wiecej punktów na uni 66 to mniejsza by była różnica między uni66 a u 67 ? Zdecydowanie przyznaję Ci rację , tak się jednak składa , że nie chodzi o tutaj o to czy któreś uni powstało 5 lat wcześniej , czy ktoś dostał złoma , czy ktoś siedział długo na urlopie , czy nie mógł poświęcić całego życia na granie, czy zwyczajnie jest słabszy w te klocki ... chodzi o to że wszyscy mamy szansę na znacznie ciekawszą rozgrywkę (może na wyrwanie z…
-
Rozumiem ,że ciężko każdemu dogodzić . Moim zdaniem, zdecydowanie najlepsze rozwiązanie to zostawienie u66 u69 +A (+ktoś tam jeszcze :)) bez możliwości wyboru. jak dla mnie jest to wystarczająco sprawiedliwa opcja, porównanie zdobyczy punktowych top 28 (to ja na u66) z uni1 uni67 uni68 wygląda bardzo źle: u66-31kk u1-49kk u67-54kk u68-50kk Każde połączenie będzie lepsze niż jego brak , ale ja wolałbym pozostać przy opcji 66-69-A-? z tylko jednym uni docelowym .
-
Świetna sojuszowa akcja:) Gratulacje dla wszystkich Agresorów a obrońcy SZO. Kluczem jak zwykle wnikliwa obserwacja , tej umiejętności zazdraszczam To jak szefowa będzie zasłużony urlop ?:)