Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
grubo panowie, piękny % wyszedł a zysk macie do podziału też niebanalny, przetapiać na nowe fruwajki
-
ehh i znowu dobi ... weź się ogarnij jak można tyle trafiać
-
nono, solidne starcie wojna WIAARA vs CAZADOR miała być rozstrzygnięciem jeżeli chodzi o władzę na uni, a tak naprawdę to wszystko odbyło się poza nią, ale za pośrednictwem obu sojuszy i jednego pieska gratki dobi, zysk ładny i już chociaż częściowo odkułeś się za poprzedni minusik Maji powodzenia w realu
-
Cytat od Bombey: „Gratulacje top 1 i 2 ACS. Wyszło jak wyszło - miałem także lecieć ale wiedziałem że może się nie udać więc zaproponowałem Hazar'a. Niestety takiemu troche flota zlagowała... jakbym wiedział o tym o 5 to w drugim starciu byłaby miazga bo mógłbym podstawić swoją flote na planete. Troche brakowalo organizacji pod koniec -> ja miałem problemy z kompem to tylko przekazałem im że jak nie opóźnią na 30 sec przed końcem to niech te 3 floty cofają bo szkoda złomu a w 2 starciu wyjdzie r…
-
Cytat od Acra: „Przemiał niesamowity. Nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze tak się staty flot na Orionie poprzewracają. Nie wiem, czy gratulować jednym, czy żałować drugich (a za zacięcie wszystkim się pewnie graty należą) ale aż dziwne, że ta kilkusekundowa niewypowiedziana wojna miała początek na ściągnięciu jednego moona i to gracza, który w żadnym soju nie był. Masakra dosłownie. Lagi się zdarzają niestety na tym uni, może nie tak często jak krótko po starcie, ale jednak. Może wynik mógłby być…
-
od czego by tu zacząć na początek dostałem info "szykuj się do lotu, Khainowi moon spadł". jedyny problem był w tym, że flota leciała wtedy jeszcze gruubo ponad 24 godziny. w międzyczasie powstał malutki moon u Khaina i jeden wniosek: -jakże niezwykle sprytny plan WIAARY ! aa nie, to tylko zwykły plagiat w momencie gdy powstał moon wiedzieliśmy co się kroi, upewniliśmy się skanując eltrona w momencie gdy musiał wysyłać gsy bodajże na 70% z misją niszcz (znikające gąski) i teraz szybka kalkulacja…