Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-25 z 25.
-
Witam ponownie, tym razem akcja pod tytułem " Nie zadzieraj z 4Fun" oraz "Bunkrom mówimy NIE". Obrońca sfarmił mi sojusznika, no to poleciałem w odwecie i pozbawiłem go zabawek. Chciałem pozbawić zabawek jego sojusznika, ale udało mu się zbiec. Pozdrowienia dla całego 4Fun, szczególnie dla alberta bombaj za rakiety :)(teraz musisz sie wpisać ) Lowca 76 dla uprzyjemnienia przeglądania: youtube.com/watch?v=Yr2dMWHzbZE Złom wyzbierany Dnia 07-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:…
-
Witam wszystkich po moim powrocie do nałogu, po ponad 5-letnim życiu w "czystości" Całe szczęście w moim debiucie na tym uni to ja wstawiam ST a nie ktoś inny. Tego Pana od jakiegoś czasu sobie obserwowałem, flote na niego miałem, brakowało recków to sobie je budowałem. Jakież było moje zdziwienie kiedy po powrocie z cmentarza widze wygoloną kolonie oraz flotę zmierzającą po 500 mt i 2kk metalu. Raz kozie śmierć, dziewidzy telep, flota na kolonie, pilnowanie by skan nie zobaczył floty i BUM! wes…