Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.

• Siema Chwilę mnie tu nie było, niestety przeciwnicy są na tyle złośliwi, że logują się 1-2 minuty przed atakiem... Nie inaczej było w przypadku tego Pana ale... no właśnie - jest jedno ale Zatem od początku - leciałem na niego z lotki 2 razy. Za pierwszym razem brakło 2 minut, za drugim 3. Oczywiście minutki na planecie i te sprawy. Postanowiłem chwile zaczekać i spróbować jeszcze raz ale zauważyłem, że większość bojowej floty zniknęła. Szybki przeskok na moonach i skakanie falangą po planetach …

• Zgodnie z zapisem odnośnie nowych wymogów %, to starcie jeszcze się łapie Dnia 10-02-2020 08:54:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 435 Pancernik 376 _________________________________________ Obrońca KirovReporting [PoA] ________________________________________________ Krążownik 200 Recykler 1 Satelita słoneczny 7 Wyrzutnia rakiet 29 Lekkie działo laserowe 554 ______________________…

• Mniejsze RW niestety nie łapią się na ten dział, ale nadal można trafić coś fajnego Bestyjce SzO i w końcu rw po lewej stronie Pozdrowienia dla sojuszu (w szczególności Jamal - dzięki za cynk) i znajomych Dnia 10-02-2020 23:11:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.186 Ciężki myśliwiec 872 Krążownik 362 Okręt wojenny 589 Pancernik 744 Pathfinder 500 Sonda szpiegowska 1 ______________________________…

• Dua ad-Din dzięki za cynk التحيات التحالف Dnia 08-02-2020 08:54:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Krążownik 176 Okręt wojenny 42 Pancernik 210 Pathfinder 227 _________________________________________ Obrońca Consul Ceti [PURGE] ________________________________________________ Mały transporter 826 Duży transporter 543 Lekki myśliwiec 147 Ciężki myśliwiec 108 Krążownik 3 Okręt wojenny 86 Sonda szpiegowska 13 Satel…

• التحيات التحالف Dnia 08-02-2020 08:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dua ad-Din [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 826 Ciężki myśliwiec 363 Krążownik 131 Okręt wojenny 254 Pancernik 10 Pathfinder 241 Mały transporter 569 _________________________________________ Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.511 _________________________________________ Obrońca Lucyfer [BOSS] __________________…

• Kolejne ST, kolejna dana kulka, przestaje już je liczyć... Jak Pani lekkich obyczajów daje na prawo i lewo Flota wypatrzona kilka h wcześniej (wysyłana na ekspedycje), dobudowałem trochę lmów i nadeszła odpowiednia chwila na lot. Obrońca miał jeszcze sporo latajek na planecie, było też ryzyko podstawki od kolegi z sojuszu z układu - lot pod falą ale szkoda byłoby zawracać. Na szczęście obyło się bez komplikacji, a przypadkiem trafiłem w ekspedycje wracającą z dexem, więc przy okazji zatankowałem…

• Mhm, już trochę ich wpadło.

• Lot na pełnym spontanie, tradycyjnie brak recków i dobudowywanie ile się da. Ale jakoś sprawnie wszystko przebiegło Obrońca SzO, trochę złomu podebrał więc odbudowa na pewno będzie Pozdro dla sojuszu i znajomych Od DeeJay'a: Pozdrowienia dla Sojuszu oraz Neo Dnia 07-02-2020 08:30:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din ________________________________________________ Lekki myśliwiec 608 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 156 Okręt wojenny 28 Pancernik 37 Pathfinder 39 Mały tra…

• graty starcia, zacny %, top na kolejne latajki, liczę że powtórzysz swój wyczyn!

• Flota złapana na fali (dzięku Dua za cynk). Niestety, obrońca podebrał większą część złomu, odbiorę następnym razem Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 07-02-2020 06:41:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din ________________________________________________ Lekki myśliwiec 664 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 151 Okręt wojenny 27 Pancernik 37 _________________________________________ Obrońca Kakaowy Dylizans ________________________________________________ Mały transporter 10…

• Akurat na styk. Obrońca pogratulował, trochę złomu zabrał, więc pewnie ruszy z rychłą odbudową. SzO Dnia 06-02-2020 14:27:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Krążownik 128 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca WueserhA [PoA] ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży transporter 12 Lekki myśliwiec 73 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 16 Sonda szpiegowska 1…

• Flota stojąca zaobserwowana rano, jakiś czas później minutki, część nadal stała bez części ekspedycyjnej - Marvos najwyraźniej puścił ekspy i poszedł odpocząć. Mogło być jeszcze 500k z dofarmu, ale brakło slota o 2 min za późno wysłany. Pozdro dla sojuszu i znajomych, odbiorcy SzO! Dnia 06-02-2020 09:50:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Krążownik 130 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ …

• Tym razem mniejszy, ale również cieszy Obrońca pogratulował, zapowiedział odbudowę więc SzO. Pozdro dla sojuszu i znajomych Dnia 06-02-2020 01:45:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salah ad-Din [H_B] ________________________________________________ Krążownik 77 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mordimer [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 66 Duży transporter 37 Lekki myśliwiec 81 Ciężki myśliwiec 15 Recykler…

• Siema! gracz znany i obserwowany od startu uni. Dziś postanowiłem zaryzykować i puścić lotkę w układ (świecił się jak choinka, więc 20+ min lotu nie wchodziło w grę). Przed samym wlotem zdążyła wrócić flota z ekspedycji, pojawiło się też 100 wr. Jak sam przyznał, myślał że się rozbiję i zaryzykował w ciemno szacun za odwagę i SzO. Recków tradycyjnie brakło, miało wyjść 87, finalnie wyszło 124. Większość złomu udało się zebrać. Pozdro dla znajomków, kolegów z H_B i dla osób zaangażowanych w lot! …