Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.

• Krusz, nos do góry! don't_worry,_be-135426.jpg Wyślij górników do łopat a szybciutko odbudujesz latajki Agresorom gratuluję wyczucia i zacnego %.

• AntiGameReborn

woli76 - - Porozmawiajmy o OGame

W ustawieniach AntiGameOrigin wchodzisz w zakładkę >>Dane i ustawienia<< następnie odnajdujesz >>Baza datych OGame API<< i zaznaczasz: >>Możliwe<< Następnie na tej samej zakładce klikasz w >>Aktualizuj dane i ustawienia<< Teraz powinno się wszystko ładnie zaktualizować

• AntiGameReborn

I would recommend for the future polecam się na przyszłość

• AntiGameReborn

@ Mind_war być może programista coś dłubie do kolejnej wersji. Jeżeli chodzi o chowanie się menu to przy dużych rozdziałkach monitorów, menu jest stałe a przy mniejszych jest wysuwane (wynika to z ustawionej rozdzielczości ekranu) @ ciap trochę tego jest: antigame.de/antigame/translations/?lang=PL_HELP ale powoli się zrobi

• AntiGameReborn

Cytat od ciap: „Nie wszystko jest przetłumaczone :(” sprawdź teraz Nie zawsze mam czas tłumaczyć na bieżąco. Poza tym mój angielski nie jest najlepszy i stąd moje pytanie.

• AntiGameReborn

Mam pytanie: Jak się Wam widzi spolszczenie antigame? Macie może jakieś propozycje zmian lub poprawek w tłumaczeniu?