Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
-
#5 trzyon [N_Z] & TERMINATOR8282 [DEATH] vs. kruszynka [SaS] 9716.07% TOP 2 ACS
Pax - - Starcia Wasat
PostKrusz, nos do góry! don't_worry,_be-135426.jpg Wyślij górników do łopat a szybciutko odbudujesz latajki Agresorom gratuluję wyczucia i zacnego %.
-
AntiGameReborn
PostW ustawieniach AntiGameOrigin wchodzisz w zakładkę >>Dane i ustawienia<< następnie odnajdujesz >>Baza datych OGame API<< i zaznaczasz: >>Możliwe<< Następnie na tej samej zakładce klikasz w >>Aktualizuj dane i ustawienia<< Teraz powinno się wszystko ładnie zaktualizować
-
AntiGameReborn
PostI would recommend for the future polecam się na przyszłość
-
AntiGameReborn
Post@ Mind_war być może programista coś dłubie do kolejnej wersji. Jeżeli chodzi o chowanie się menu to przy dużych rozdziałkach monitorów, menu jest stałe a przy mniejszych jest wysuwane (wynika to z ustawionej rozdzielczości ekranu) @ ciap trochę tego jest: antigame.de/antigame/translations/?lang=PL_HELP ale powoli się zrobi
-
AntiGameReborn
PostCytat od ciap: „Nie wszystko jest przetłumaczone :(” sprawdź teraz Nie zawsze mam czas tłumaczyć na bieżąco. Poza tym mój angielski nie jest najlepszy i stąd moje pytanie.
-
AntiGameReborn
PostMam pytanie: Jak się Wam widzi spolszczenie antigame? Macie może jakieś propozycje zmian lub poprawek w tłumaczeniu?