Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje starcia, pokazaliście wszystkim, że liczy się dla Was zabawa a nie tylko cyfry. Pomimo, iż na forum czasami dawaliście sobie do pieca, miło czytało się wasze posty i riposty. Niejednokrotnie każdy z Was pokazał w stekach jakimi graczami jesteście, to jaja macie ze stali, że dotrwaliście w tych lotach do końca. Szacun dla Was. Miałem okazję kilka razy rozmawiać YeahBunny nawet podczas polowania za Alkoholikiem, to całkiem spoko gość z niego. Dzięki wielkie za sporo spędzonych pogawędek…
-
Witam, pora przywitać się z graczami. Z reguły nie wpisuje się w działy ST, ale dla tego starcia zrobię wyjątek. Jakby agresor podziękował za starcie, ale ni be, ani me, ani kukuryku. Starcie dość specyficzne, dziwne a zarazem .... mhm Zaczęły się skany od Rozbujnika i myślę sobie, pewnie na tym się skończy. I tak było do czasu. Podgląd na fonie i czerwono, aha, jeden statek, myślę, sonda leci, olewam. Podglądam za chwile, dalej leci , no to siup rozwijam listę a tam pilot 1LM i ponad 50 min lot…
-
Gratulacje, oby więcej lotów razem
-
Ledwo człowiek zszedł z urlopu i taki jeden chciał przyfarmić Złom pod dom jak to mówią. Dedki dla Sojuszu Red Moon. Dnia 04-04-2019 10:50:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vELO [D T] ________________________________________________ Duży transporter 3 Krążownik 18 _________________________________________ Obrońca Diabelski Pasterz [Red Moon] ________________________________________________ Mały transporter 3 Lekki myśliwiec 506 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 5 Satelita słoneczny 1…