Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Adeke36: „Cytat od kaito: „Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja. ” Ludzie myślą że to fajne będzie bo nie będzie bunkrów . Ludzie nie wiedzą że nie będzie surowców do zwózki Ludzie nie wiedzą że nie będzie satelit Ludzie nie wiedzą że Eko na wysokim poziomie ciężko zasilić elektrownią Ludzie nie wiedzą że te uni jest skazane na p…
-
Przede wszystkim niech ktoś mi wytłumaczy to: 3e91d48a1e6d064e46ad36e490294711.jpg I fakt że nie mogę nawet przypomnieć hasła do boarda- wymagane jest wpisanie maila oraz nicka-tylko że wpisanie nicka dezaktywuje możliwość wpisania maila i na odwrót xDDD No ale do rzeczy. Wielkie gratulacje. Pięknie się patrzy na takie procenty. Pół uni chyba zdjęło urlopy żeby słać recki Nawet nawalony Puchacz Widzę Figiel tak mnie kochasz że aż dwa razy mnie pozdrowiłeś Malackowi co tam sobie zażyczy. Cytat od…