Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 40.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 12-05-2019 04:07:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor j0k3 [Hajduk] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.133 _________________________________________ Obrońca Leniwiec [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 819 Lekki myśliwiec 4.381 Krążownik 1.376 Okręt wojenny 2 Recykler 902 Sonda szpiegowska 221 Pancernik 257 _________________________________________ Po bitwie... Agresor j0k3 [Hajduk] _________…
-
j0k3 [Hajduk] & Artemis Entreri [BOSS] & Widmo [BOSS] & wariatek [Hajduk] vs. showtime [Scream] ~ 5694.12%
j0k3 - - Starcia Galatea
PostPrzyjemnie bylo latac z Wami, Obroncy szybkiej odbudowy i znow cie pojedziemy. GameForge jest ci wdzieczny za kaske
-
Obiecałem sobie, że nie będę wstawiał na forum małych RW. Ten jest troszkę większy, więc wrzucam go. Mogłem mieć mniejsze straty, ale wolałem szybszy lot. Obrońca odezwał się, powiedział że był trochę zajęty, SzO dla niego. Dnia 05-05-2019 09:40:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor j0k3 [Hajduk] ________________________________________________ Krążownik 1.521 Okręt wojenny 3.830 Pancernik 801 _________________________________________ Obrońca Lordzik [PSL] _________________________…
-
Capitan Szakul [PSL] & BoSSik [PSL] & Director Melus [PSL] vs. w0jci3ch [DELETE] ~ 1225.58%
j0k3 - - Starcia Galatea
PostSuper profit Moderator Miikuu:prosze o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Przez ostatnie kilka dni Luke wykazywał słabą aktywność, więc dziś postanowiłem przypilnować powrotu jego floty na księżyć, i na szczęście dopadłem go pierwszy. Nie wiem co się z nim dzieje w realu ale życzę mu SzO. Dnia 24-04-2019 13:43:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.000 Krążownik 545 Okręt wojenny 250 Pancernik 310 _________________________________________ Obrońca Luke skywalker [SPQR] _____…
-
Nie zamieszczałem niczego przez dłuższy czas, więc teraz chciałem troszkę przypomnieć o sobie Czekałem, aż obrońca stanie się troszkę nieaktywny, odpaliłem silniki, a oto i wynik lotu :), miłej zabawy Pozdrówki dla Wszystkich od amigosa Dnia 15-04-2019 11:25:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Okręt wojenny 260 Pancernik 320 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tatulka [9LG] _________…
-
Capitan Szakul [PSL] & BoSSik [PSL] vs. larken22 [R-R] ~ 249.94% TOP 1 ACS
j0k3 - - Starcia Galatea
PostŚwietna walka, gratulacje
-
Dnia 06-04-2019 06:08:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Okręt wojenny 210 Pancernik 75 _________________________________________ Obrońca Martwica ________________________________________________ Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 27 Krążownik 212 Recykler 43 Sonda szpiegowska 18 Wyrzutnia rakiet 338 Lekkie działo laserowe 130 Działo Gaussa 17 _________________________________________ Po bitwie... Agresor amigo [Haj…
-
Dnia 05-04-2019 10:51:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Mały transporter 150 Okręt wojenny 290 Pancernik 40 _________________________________________ Obrońca MarchefffkowyJoe [T-S] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 39 Krążownik 37 Okręt wojenny 36 Recykler 72 Sonda szpiegowska 17 Bombowiec 1 Pancernik 17 Lekkie działo laserowe 75 _______________…
-
To byla 1 sekundowa falanga obronca powiedział że zbuduje szybka obrone aby mnie pokonać oczywiście obrona byla niewystarczająca Dnia 04-04-2019 18:50:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Okręt wojenny 215 _________________________________________ Obrońca Lexi [RIO] ________________________________________________ Duży transporter 10 Krążownik 89 Okręt wojenny 15 Wyrzutnia rakiet 100 Lekkie działo laserowe 300 Działo …
-
Akcja jest zaplanowana wczoraj, dziękując sąsiadowi, że był w stanie latać ze mną. Szybka regeneracja obrońcy. Dnia 04-04-2019 06:23:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Okręt wojenny 140 Krążownik 60 Lekki myśliwiec 1.100 _________________________________________ Agresor Geologist Explorer ________________________________________________ Lekki myśliwiec 721 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 57 Okręt wojenny 20 Sonda szpie…
-
INTROLIGATOR [SPQR] & amigo [Hajduk] vs. Kimberly twist [NOOB] ~ 24.25%
j0k3 - - Starcia Galatea
PostDobry początek tygodnia, lekki lot z sąsiadem z piwem Dnia 01-04-2019 12:03:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor INTROLIGATOR [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 100 Krążownik 100 _________________________________________ Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Krążownik 90 Mały transporter 100 _________________________________________ Obrońca Kimberly twist [NOOB] ________________________________________________…
-
Nie mówię po polsku i nie pokazuję zbyt wielu walk publicznie. Ale tutaj prezentuję, tu w polskiej domenie jestem nowy, mam nadzieję na dobrą współpracę i walkę w grze Na zdrowie Dnia 31-03-2019 11:38:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amigo [Hajduk] ________________________________________________ Mały transporter 105 Lekki myśliwiec 215 Krążownik 53 _________________________________________ Obrońca Tafit [NZTM] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Top1 Acs/Top1 Acs.ogame.plx2: Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] & Triss [B-S] & Zapalskyy [WETERAN] & Zyla [WETERAN] vs. janki69 ANTY-PiS [A F] ~ 999625.62%
j0k3 - - Starcia Yildun
PostSuper walka, gratulacje dla ludzi!
-
Przywitaj się!
PostCześć wszystkim. Jestem Jasmin, cieszę się: D Mam 31 lat, tutaj jestem nowy na forum. Ja również nie mówię po polsku, mam nadzieję, że tłumacz Google dobrze przetłumaczy. Jestem z Bośni i Hercegowiny, żyję teraz w Norwegii, lubię piłkę nożną (Hajduk Split), techno i wszystko co kochasz młodo Ogame Gram przez 10 lat, głównie jako flota. Top 20 na serwerach, na których grałem, tutaj zacznę od zera nowy wszechświat, jeśli tak jest, jeśli specyfikacje są dobre. : D Tak dużo mnie, pozdrowienia dla ws…