Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
-
ACS; kocham-Natki i 4one i novako i kujkopujko i Dzidol [Yakooza] vs MAGAZYNIER [NO NAME] - 1621,31% + zbiórka PRACE ROZBIÓRKOWE
Novako - - Hall of Fame
PostWitam wszystkich zainteresowanych.. Od jakiegoś czasu na naszym uni zrobiło się strasznie nudno Atmosfera ta odbiła się również na naszym sojuszu. Postanowiłem coś z tym zrobić Kilka dni temu już planowałem jak wjechać w mega bunkier.. Propozycje padały do różnych osób z buddy ale jakoś brakowało zdecydowania Zatem narodził się pomysł aby zrobić akcję sojuszową, żeby nie bylo że tylko UoS-iaki coś tam wspólnie robią Padło na potężny bunkier Magazyniera.. A że troszkę latadeł miał postanowiliśmy …
-
SaTuK91 [ Yakooza ] Vs Stefan000102 ----> 2537,16% Top 1 Solo BANG BANG :)
Novako - - Hall of Fame
PostGratulscje Stefana szkoda ale cóż... Taka gra TOP 1 SOLO robi wrażenie.. Coraz więcej ładnych flot pada A Stefanowi choć myślę że pół nogi na emeryturce już miał Pozdro
-
Szkoda, że to na ZAQa przypadło ale taka gra. Gratulacje chłopaki... % nie mały, zysk mimo spalonego paliwka raczej będzie więc Prztapiajcie szybciutko i wstawiajcie te ST na zmianę z Yakoozą Dziękuję za pozdro i dedki czekam na kolejne linki i mam nadzieję, że szybko się doczekam Pozdrawiam Zaq Tobie spokojnego urlopowania z dala od cyferkowego świata
-
4one i soso i blackigor [Yakooza], impostor, Grand [UoS] vs Poll [Ether] - 1723,62% TOP1 ACS
Novako - - Hall of Fame
PostCytat od halo66: „-Yakooze Pana Novako Monię oraz zimne piwko :)” Byś lamko chociaż przecinek po mnie postawił Gratuluje panowie.. Piękna akcja.. Piekny % Wiecie co, z tego co czytałem kolega gra w OG już około 8 lat !! I dziwi się, że na wyłapaną flotę na fali leci powiedzmy 5x mocniejszy zestaw flot niż normalnie zwłaszcza, że FS był tak długi, że obrońcy mogli lecieć GS na podstawkę ?? Ja juz nic nie rozumiem.. Igor !! Lamo.. Dlaczego nie poleciałeś sam !! Przecież tylko mir by się ponad setk…
-
HellMaster i kujkopujko i rekafadam [Yakooza] vs SeniorSiarra [Alpaki] - 1165,19% - SIŁA SMOKA! TOP1 ACS + 114KK
Novako - - Hall of Fame
PostCytat od Cod3: „Zalogował się na 15 minut przed i jak zobaczył ile tego leci to ze strachu rączki odmówiły posłuszeństwa i efekt widać powyżej. ]:-D” Takiej mądrości już daaaawno nie słyszałem No i stało się.. Siarra już od dłuższego czasu egzystował. Chęci do gry były żadne, więc tylko czekać było, aż do tego dojdzie. Szkoda tylko dwóch rzeczy.. 1. Czemu Siarra nie oddałeś komuś z chęciami ? 2. Szkoda, że to właśnie taki skład i złom poszedł w złe ręce Ale cóż.. Tak bywa.. To tylko gra więc Sia…