Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od NaZz: „przecież WY non stop na urlopie dziwne ze fsa nie zawrócił loguje się codziennie a miał aż dwa dni ........ przesłanie floty przez galę na moon bez telepa ---- koszty yhmmmmm przesłanie floty z powrotem pewnie gratis poszło zysk 755 kk odliczcie dex miodzio ufff zapomniałem , multi sprzedają dex po minimalu, tylko czemu perma jeszcze nie ma ” hmmm TY Jak ktos zrobi RW to zaraz PUSZ albo USTAWKA. Ciekaw jestem ile twoich RW jest Takich, ale cóż to ogame i liczy sie swoimi prawami.…
-
HMMM można powiedzieć że pierwsze ST dlaczego na mnie poleciał nie wiem trzeba się spytać Agresora Okazja się trafiła czemu nie skorzystać Dnia 28-07-2017 11:28:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Parker [STG-75] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 44.311 _________________________________________ Obrońca piotrek21 ________________________________________________ Krążownik 9.354 Okręt wojenny 5.317 Bombowiec 1.453 Satelita słoneczny …
-
obrońca zalogował krótko po starciu hmmmmm miał pecha pewnie budzik nie zadzwonił a poza tym gratki top 1 rsneaky.gif" title=";>" style="font-size: 0.8em;"> a obrońcy tradycyjne szoooooo