Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jako że wczoraj siedziałem to też się wypowiem. Zeskanowałem Cię chyba o 3 i nie wierzyłem że zostawiłeś flote. Problem był taki sam jak wyżej nie było recków tyle, więc odpuściliśmy ale obserwując uważnie jak pz rośnie u Ciebie wiedziałem że ktoś wleci. Także pozdrówki i nie zasypiaj Niezły procent chłopaki
-
"Mały" niedźwiedź mocno śpi..... nie taki mały w sumie. Może zasnął może brakło paliwa? Tego się nigdy nie dowiemy. Pozdrawiam cały ZLY SEN : data-verified= "> Obrońcy SzO. Szybko się kolega obudził ze zbieraniem ; ) Dnia 24-04-2019 03:31:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lothar [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 284 Krążownik 240 Okręt wojenny 380 Pancernik 97 _________________________________________ Obrońca LeseR [BLDR] ________________…
-
Pozdrawiam wszystkich Śpiochów i cały ZLY SEN : ) Obrońcy SzO Dnia 21-04-2019 01:45:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lothar [ZLY SEN] ________________________________________________ Krążownik 203 Okręt wojenny 174 Pancernik 24 _________________________________________ Obrońca Kayleig [BDJQP] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 79 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 154 Okręt wojenny 56 Statek kolonizacyjny 15 Recykl…