Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 53.
-
TOP 1 Solo - riddi i bmws1000rr i Poltergeist [New] vs gward [PiS] - 12607,07%
Laska - - Hall of Fame
PostCytat od sokojny: „h.u.n.t.e.r posty zgłaszam ja , bo obrażając mojego sojusznika obrażasz mnie i mój sojusz !!! a ja pamiętliwy jestem :)” HUNTER napisał prawdę, bo większej kiły niż obecny Twój sojusznik, trudno uświadczyć Dobra rada: lepiej się przyjrzyj dokładnie, kogo masz w sojuszu, bo może się wkrótce okazać, że będziesz sobie pluł w brodę. [ciach] Jak sobie popatrzysz na ostatni rok historii uBarym, to bmws1000rr vel Loki vel Riddick/Riddickber był największą zakałą tamtego uni. Tyle kup…
-
ACS; Loki, cerber [toXic] vs Beliar [SHEN] - 52636,85% + zbiórka - TOP 1 ACS UNI BARYM
Laska - - Hall of Fame
PostCytat od TYR: „Ha Ha Ha ale jaja witcher znowu dostał kopa w tyłek NOOB ! , bawcie sie dobrze chłopaki i złomujcie towarzystwo , Loki a jak będą jakies problemy po uni fusion daj cynka to sobie załatwie jakies fajne top i złomniemy tego cwaniaka Myska a narazie pozdrowienia z reala , Webber a ty sie uspokój ;)” Ale się uśmiałem Tak to Tyr przedstawiasz, jakbyś był pro-niewiadomojakim-złomiarzem A wszyscy wiedzą, żeś cienki jak pupa węża SzO Kuba - odezwij się lamusie!
-
ACS; Loki, cerber [toXic] vs Beliar [SHEN] - 52636,85% + zbiórka - TOP 1 ACS UNI BARYM
Laska - - Hall of Fame
PostCo tu się wypowiadać, jak się od dawna tak naprawdę nie gra, tylko czasami obserwuje? Pewnie Kuba miał jakieś inne zajęcia, skoro flota stała sobie samotnie. Może już mu się grac nie chciało, tak jak mnie i Gibonowi? Tak czy inaczej Kuba przynajmniej dostarcza ciągle emocji - raz robi TOP1 solo, a zaraz później na nim robią TOP1 ACS Oczywiście Kuba życzę SzO - jak tylko Ci się będzie chciało. Generalnie szkoda, że padło moje dawne konto, ale nie ma co ronić łez. Przynajmniej mnie nie będzie kusi…
-
Nieźle szalejesz ostatnio - i tak trzymaj! Z trzech atakierów, którzy tak odważnie zniszczyli stojące od 2 dni gęsi Gibona ostał się tylko jeden. Pewnie wkrótce i na niego przyjdzie czas Póki co miłego przetopu i spełnienia życzeń - a jest ich sporo. Pokonanemu tradycyjne SzO, chociaż pewnie i tak się tu nie wpisze
-
No, to Kuba zrehabilitowałeś się tym ST TOP1 solo i to na graczu, który zawsze jak flota była, to i On był, i odbijał skany Swoją drogą to ST dodatkowo cieszy z osobistych powodów i Alex wie o co chodzi. Graty Kuba - batów nie będzie Dla Alexa, mimo kilkukrotnych przepychanek słownych na forum, życzę szczerze SzO, bo uni ledwo zipie, a dobry i uczciwy gracz zawsze w cenie. Mimo, że już tu nie gram, to jednak trudno się tak po prostu odwrócić od tej gierki, jakiś sentyment pozostaje. Mnie oczywiś…
-
Loki i bryk [TIWAZ], krzys [Jackass] vs Luzak - 16865,72% TOP 1 ACS uBarym
Laska - - Hall of Fame
PostCóż, po raz pierwszy pogratuluję ekipie złomującej w tym składzie. Mimo, że stało 24h, to i tak sukces, że w końcu Panowie polecieliście Ale graciochy się należą, choćby za odwagę Dla informacji - na tym koncie od momentu zezłomowania prawie całej floty nie grałem ja, nie grał też Gibon. Generalnie ja osobiście dałem sobie spokój z grą na "wysokim poziomie" i pogrywam troszkę eko na innych uni, bo mi kont szkoda, a Piotrek chociaż trochę mu żal starego konta, to też nie rozpacza i wziął rozwód z…
-
Loki i bryk [TIWAZ] vs Farmer [Smerfy] - 3525,67% + zbiórka TOP 5 ACS uBarym
Laska - - Hall of Fame
PostPozwolę sobie na początek zacytować kawałek wpisu Bryka: "1. Boli mnie, że nastąpiła akcja w stylu "siła złego na jednego", gdyż te gś i tak by padły w starciu solowym, gdybym tylko się przyglądał 2. Również bolą mnie docinki, że to ja go wystawiłem... Większość z was zna mnie jak i moje podejście do was." Jak Cię tak to boli, to po coś baranku poleciał? Rozum odjęło? Loki groził? Śmieszny ludzik jesteś. Jak już lecisz, to przynajmniej wymyśl jakiś powód - no choćby taki, że Brzoza Ci się źle ko…
-
Na 100% Panie Kolego powyżej, to jest wiadome, że takie starcie było i że uczestniczyłem w nim ja i gracz Yoda. A ja póki co dalej wyjaśniam temat z SGO. Nie mogłem wcześniej wyjaśnić nałożonej blokady, bo niestety na byłym koncie Gibona dalej jest Jego adres mailowy, którego ja nie znałem, bo mi był na gwizdek potrzebny, a Gibon jest po pierwsze zarobiony sprawami prywatnymi, a po drugie też miał problem z przypomnieniem sobie, co to był za adres. Tak więc SGO, kiedy napisałem ze swojego adresu…
-
@pompka Ohoho - odezwał się farmer z bożej łaski Daj już spokój Riddick czy tam Krzysiu. Do tej pory mam od Ciebie post na prywatnym mailu na forumowym koncie, gdzie wyraźnie dajesz do zrozumienia, że chętnie kupisz moje konto I tak jak napisałem wcześniej - konta kupujesz, złomujesz i pushujesz na potęgę. To, na którym grasz też jest kupione. Ale niech będzie, że nie śpisz i farmisz na okrągło już z pół roku non-stop Uważaj, bo będziesz miał wkrótce kłopoty z rączką od klikania @samjuzyk - co C…
-
Riddick zwany pomką, miernoto jedna, zamilcz lepiej, bo kto jak kto, ale ty tu się nie powinieneś nawet słowem odezwać. Odwagi ci przybyło nagle, chociaż od paru miesięcy ukrywasz się pod innym nickiem i udajesz, że już nie pushujesz. Spójrz sobie w lustro, może cię oświeci. Myslisz, że jak robisz swoje wałki i póki co nie masz jeszcze banika, to możesz tu sobie pojeździć? Ha , ha. Siedzi toto jak gówno w trawie i nagle udaje uosobienie wszelkich cnót. Chociaż, muszę być obiektywny - w sumie i t…
-
@Tyr - za tymi emotikonkami to widzę wyraźnie pustkę w twojej główce, bo myśli odkrywczych to w twoich postach nie widać. To, że póki co dostałem bana, nie znaczy, że napisałem nieprawdę. Napisz mi, co to za wielka magia zdjąć flotę wysłaną na fs na własne PZ? Aaa, dla ciebie to magia, bo wiedzy brakuje? Rozumek za mały - cóż bywa @pompka vel Riddick - dalej twierdzę, że trzeba być frajerem, aby wydawać np. 650 zeta na konto na wymierającym uni, a później ładować kolejne pieniążki w pomniejsze k…
-
Ajajaj, ale się podnieciliście, mało boarda nie ośliniliście Już zgłosiłem odwołanie i tyle. @pompka - [ciach]. Ja za żadne konto nie wydałem ani zeta, ani eurocenta nawet. I dobrze się bawię, nawet teraz, kiedy już i tak powoli kończę z ogame, bo jest coraz bardziej żałosną grą. @webber - nie stresuj się, czy ogarnę, czy nie ewentualny zwrot surki - ja się jakoś tym nie stresuję @nick - czytaj ze zrozumieniem, co do Ciebie piszę - inaczej do końca życia będziesz po prostu niedukiem Czekam na od…
-
@Nholio - mam zasadę, że w konwerterze zawsze ustawiam łączenie slotów, aby np. nie było widać, co dołączałem osobno. Więc o co Ci chodzi? Opis całej akcji jest na tyle pełny, że każdy czytający ze zrozumieniem to pojmie. Chcesz korepetycji za darmo? Nie daję A co do wycieczek osobistych, to ostatnio jak widzę celem mojego życia jest tłumaczenie niedoukom, jakie ma możliwości konwerter i widzę po Twoim poście, że moje życie jeszcze długo będzie trwało @Tyr - to są Twoje domysły nie poparte żadny…
-
Do 2 panów powyżej: Ja naprawdę mam w głębokim poważaniu, czy mi wierzycie, czy nie @Nick - cwaniaczku - opisz koniecznie, gdzie są te bzdety? Chyba w Twoim poście raczej Nie muszę też sobie nic powiększać ST wstawiłem, m.in. dlatego, że mam taką ochotę. I miło się patrzy, jak Ci, co sobie niedawno jaja robili i wstawiali na forum wałki-ST "za sojuszników" teraz udają dziewice orleańskie ogejma Jeszcze połóżcie się na podłodze i jak Rejtan rozdzierajcie szaty - to już będzie polewka na całego @T…
-
Po pierwsze @webber - moje wyjaśnienia nie były dla Ciebie, tylko dla tych, którzy tu wypisują swoje zdziwienie, jakie mam szybkie gąski A co do przemieszczenia się tej floty akurat w mój układ? Czy ja jestem jasnowidz, czemu yoda to zrobił? Może się bał lokiego? Może się bał Kuby? Ja tę flotę po prostu zeskanowałem, a cała reszta jest tego konsekwencją. Nie zaglądam do cudzych dusz, chociaż przydałoby się być czasami telepatą Czasem po prostu oprócz pieniędzy, urody, wiedzy, itp. trzeba mieć te…
-
Witam wszystkich po długiej nieobecności i to od razu TOP1 solo tego uni Jak już wiecie od dawna nie grałem na uni barym po przekazaniu konta koledze. Kilka tygodni wstecz jednak zostałem "zgwałcony" przez Gibona, który przekazał mi konto i cóż miałem robić? Oj, jak mi się grać nie chciało. Nawet o surce na nową kopalnię zapomniałem i została "zajumana", więc szybko zmieniłem nick na NieGibon, żeby Piotrkowi gul nie skakał, a inni żeby się nie cieszyli, że Gibona farmią Parę dni temu przeczytałe…
-
Loki [TIWAZ] vs Kufel [UNIVERSE] - 4250,92% + farming + zbiórka TOP 4 SOLO
Laska - - Hall of Fame
PostPrzede wszystkim gratuluję kontu Loki ładnego ST Pogratulowałbym osobie, ale nie ma komu. Może to Riddick, a może Czapek, a może Bryk? Można się pogubić Nie znam osobiście sytuacji, że ktoś komuś przekazuje konto na forum. Na forum owszem, jedna osoba potrafi pisać pod różnymi nickami z powodu banów. Czasem ktoś zakłada sobie nawet kilka kont i udaje kogoś innego. Ale żeby oddawać drugiej osobie swoją tożsamość? Niewiarygodne. Tak jak niewiarygodne jest, że osoba grająca na byłym koncie Miliego …
-
ACS; Witcher vs wSCIEKŁY, bryk, evil_death71, Loki - 4730,12% obrona top4 ACS
Laska - - Hall of Fame
PostNo to ładnie Cię Kuba zapakowali SzO Gratulacje dla zbieraniny toxyczno-zakonnych nieźle Wam to wyszło, chociaż bałagan mieliście straszny i gdyby nie pycha Witchera, to dalibyście ciała. Ale wyszło jak wyszło. Gratki. Cytat za Panem B: Na początku prosiłbym o brak jakichkolwiek zaczepek, wyzywań i innych tego typu rzeczy... A teraz do sedna No to zrób Pan najsampierw porządek z takim jednym kartoflem, który po raz kolejny nie może się powstrzymać nawet w ST sojuszników i nawet po takiej prośbie…