Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bezdech: „Jak juz pisałem. Liczyłem na podstawke kogoś innego. Wręcz 18min przed atakiem, tej osobie z moona znikly kr pc i ow, bylem z leksza przekonany ze to wlasnie on leci na podstawke. Jak widać nie mozna byc w 100% pewien. Nie wzialem pod uwage obroncy, ze poleci 50 ukladów na def hehe. Gdybym wyslal wszystkie recki a podczas wysylania floty atakujacej nie dal bym wroc i nie zmniejszyl ilosci LM to st wygladalo by inaczej. No ale jak to mówia słowa utworu.... Gdybam gdyby to nie b…
-
#2 Akcja szybka i zarazem powolna.... Eagle na discordzie pisze: Atakują mi moona 4x1GS na NISZCZ. Ktoś pomoże? Ray: Czas i koordy... Będę kilka sekund przed wlotem GS. (Było dużo czasu) Flota wysłana na oślep bo i tak 100% pewności, ze GS polegną, Eagle się wylogowal do czasu lotu, a ja zlamilem... zachowałem się jak osoba grająca max tydzień w OGame... nie wiem dlaczego dla bezpieczeństwa nie wysłałem szczotek by wleciały zaraz po starciach. ( starciach z samymi GS, szczotki by były zaraz po o…
-
(Ukryta treść)#1 Raynevan Dobry Kilka dni temu Dev wspominał coś o bunkrze, plany były lecieć w kilka osób, dzisiaj na Discord nagle napisał, czy lecimy na rozbunkrowanie. Szybka odpowiedz, dorobienie recków przez Dev’a (moje za długo by leciały) no i lot... Lot totalnie w ciemno z mojej strony, wiadomosci od Dev’a dochodziły z opóźnieniem kilku minut. U mnie zasieg pojawiał się (E) i znikał co chwile, ledwo zalogowałem się i posłałem flotę, po kilku próbach kolejnego logowania udało się zaprosi…
-
Witaj zagubiony wędrowcze. Ja Raynevan jako godnie reprezentujący członek zarządu mocarstwa ZŁY SEN akceptuje wypowiedzianą nam wojnę. Akceptujemy: - próg procentowy 80% - czas trwania 2 miesiące - brak uczestnictwa innych sojuszy - ACS tylko z członkami wrogich sojuszy Naszym warunkiem jest KWARANTANNA 72h nowego członka sojuszu zanim stoczy walkę jako AGRESOR (solo/acs) Ma to na celu zapobieganie przystępowania osób z zewnątrz na czas ataku. Do BOJU !!! tumblr_nvurts9Yht1skelofo1_500.gif