Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję akcji , będzie na nowy oddział pancerników ... Obrońcy szybkiej odbudowy , bowiem stracił tylko pare dni ... Czekam na następne !
-
Witam Wszystkich !!! Jestem nowym graczem na Virgo ... Widzę że nie wiele osób gra , wiecie czy w przyszłości będzie fuzja z którymś z Universów .? Jak Wam się tutaj gra ... ? Czy któryś z sojuszy , który gra aktywnie chciałby mnie wziąć w szeregi ,,, Żywie niedzieje że temat troszkę rozrusza Was oraz konta w grze . Pozdrawiam
-
Gratuluję , brałem prysznic i spóźniłem się dosłownie sekundy po Starciu . Bawimy się dalej , miłego przetopu !
-
Witam
PostCytat od Tori Black: „Cytat od kaito: „Masakra, chyba od czasu do czasu jedynie tutaj poklikam, a poczekam znowu z rok, dwa na coś innego ” I myślisz że za rok nikt anty nie kupi?? ” Grasz tutaj Tori?
-
Witam
PostWitam wszystkich zapowiada się fajnie nowe Universum ... Ktoś w skrócie opisze dodatek generał , co dzięki niemu zmieni się w grze?