Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.

• Brawo Pazik !!!! Jedź z tymi puszerami !!!!!!!! To byłe albo obecne konto @KKS Albo jego puszówka albo handel dexem albo szykował konto pod ST to nie pykło puszerowi @KKS

• Cytat od gonsior667: „Cytat od pancior8k: „o a puszer @KKS kolejne konto kupił ?? Co na to operator gry ?? Kiedy ten patałach @KKS co zepsuł UNI68 odejdzie na śmietnik historii Ogame ??? Kiedy administracja gry zbanuje jego reszte kont, które jeszcze grają na U68 ?? KIEDY ????? ST zapewne kupione za PLN, znając grę @KKS Więc pokonanemu jaki i "atakującemu" życzę BANA !!!!!!!! ” nie przesadzaj ,parę groszy mniej na chlanie ” Gruby pisz ze swojego konta na forum czyli @KKS

• Cytat od Wojownik Kajaczenko: „Cytat od pancior8k: „o a puszer @KKS kolejne konto kupił ?? Co na to operator gry ?? Kiedy ten patałach @KKS co zepsuł UNI68 odejdzie na śmietnik historii Ogame ??? Kiedy administracja gry zbanuje jego reszte kont, które jeszcze grają na U68 ?? KIEDY ????? ST zapewne kupione za PLN, znając grę @KKS Więc pokonanemu jaki i "atakującemu" życzę BANA !!!!!!!! ” konto bylo za darmo ” Czyli ST było ustawione......

• Multikonta sojuszu KOMORNIC

ObrazliwyNick - - DiD U68

Cytat od KKS: „Daniel a CSD na sprzedaż >? ” Musisz się spytać Daniela Cytat od Wojownik Kajaczenko: „ile chcesz zeby cie uciszyc ?! ” A ile dajesz PLN za starcie albo za multikonto ??

• I o to ona !! pyskata @zygunia kupiła ST i chwali się tym na forum !!!! ŻENADA !!!!!!! zbanować atakującą i obrońce !!!!!!!!! Banda puszerów !!!!!!!!!!!!!!!!

• Multikonta sojuszu KOMORNIC

Cześć !!! Zakładam temat multikont graczy z sojuszu KOMORNIC !!! Proszę o wpisywanie nicków z gry jak i nicków z forum multikont graczy KOMORNIC. Pomoże to innym graczom na uprzykrzenie gry tym puszerom po przez atakowanie ich multikont, a tym samym uniemożliwienie na puszowanie się i handel surowcami !!! Komornicy są też cwani i często zamieniają się Nickami w grze, więc też trzeba na to zwrócić uwagę. przykładowy wpis: Gruby: nick forum @KKS - konto główne w grze dziuniek1; konta pomocnicze: G…

• PRZEPROSINY FILU

Słyszałem że @KKS kupił konto za Kasę !!! zwie się Gonsior !!!!!!! Ale ciiiii bo jeszcze administracja gry się o tym dowie !! ciiiiii

• OOO i kolejne KUPIONE ZA PLN Starcie !!!!!! Już każdy się przyzwyczaił iż puszerski sojusz kupuje konta jak i Starcia !!!! Więc czego tutaj gratulować i czym się podniecać ???????????? Komornic zepsuło u68 jak i całe ogame !!!!! po przez kupowanie kont i kupowanie Starć !!!! I jeszcze bezczelnie się tym chwalą na forum !!!!!! Gdzie jest administracja gry ?? że pozwala na takie coś no gdzie ??? !!!!!!! Puszerzy !!!!!!!!! Komornic !!!!!!! Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.

• o a puszer @KKS kolejne konto kupił ?? Co na to operator gry ?? Kiedy ten patałach @KKS co zepsuł UNI68 odejdzie na śmietnik historii Ogame ??? Kiedy administracja gry zbanuje jego reszte kont, które jeszcze grają na U68 ?? KIEDY ????? ST zapewne kupione za PLN, znając grę @KKS Więc pokonanemu jaki i "atakującemu" życzę BANA !!!!!!!!

• Gratyyyy !!!! Jechać z Puszerami !!!! Jechać z Komornikami !!!!!! Jechać z tą bandą oszustów !!!!!! Jechać z każdym kto gra pod Tagiem KOMORNIC !!!!!! Jechać z tą patologią !!!!!! Jechać z @KKS i jego przydupasami !!!! @zygunia @dziuniek1 itd. Graty @Pazik ustrzel jeszcze tą pyskatą !!!! Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.

• PRZEPROSINY FILU

Cześć Wam!!!! Nieraz tutaj zaglądam i czytam te wypociny niektórych graczy i [ciach]. @zygunia wywołała mnie do tablicy pisząc, że jestem nienormalny więc chciałem się udzielic tez w tym temacie: Grałem kiedyś w komornikach i grałem też w Miśkach także co nie co wiem o graczach tych sojuszów. @FILU był pochłonięty tą grą, fanatyk jeśli można tak powiedzieć, ale czy to złe cechy gracza ?? Już ktoś wspominał, że to gra strategiczna, militarna i rakietowanie, uderzanie w słabszych graczy ( z korzyś…