Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
-
20kk
PostSprzedam.20kk.deu.za.kryształ nick.w.grze:Senna
-
Bardzo ładnie wam to wyszło bardzo to kiedy naSTępne ? SzO obrońcy
-
Wypada pogratulować zacny % no i Nalimko kolejne ST Szybkiego przetopu i SzO dla pokonanego
-
Gratulacje ładnej akcji mam nadzieje że nie ostatniej Obrońcy nie wiem .... lepszych współpracowników ? albo szczęscia w realu
-
Cytat od Laska: „Niezłe jaja Sam nie wiem, komu pogratulować - Lightmanowi super STeka, Nickowi niezniszczalności, czy firmie GF bajecznie dobrych programistów ;]” Wybieram pierwszą i trzecią opcję Wygranemu Gratulacje dobrego [ciach] starcia i zarazem Szo a pokonanemu Gratulacje szczęścia :E:E:E --- Bez wulgaryzmów też da rady 24.07.14 - Mati
-
Cytat od -----MELMAK--------: „dla ciebie to PAN szczekacz narazie pokazałes tylko jak sie pushowac...z kiepskim wynikiem....jak sprzedawac sojusznikow...z dobrym wynikiem...i jak zrywac układy z bardzo dobrym wynikiem. spinasz sie bo masz konto zbudowane na PUSZach a jakos innego ST niz ustawka nie widzialem. skoro chcesz PIS w reckach moze sam zezlomujesz?? hahaah a zapomniałem..... musiałby ci ktoś najpierw cel wystawic sam nie potrafisz ^^” jak Ciebie to Gemini boli a o zrywaniu nie będe Ci …
-
Cytat od -----MELMAK--------: „widzisz Senna to odziela cie od ludzi z klasa...od graczy dobrych i bardzo dobrych dla tego zawsze zostaniesz miernota, żyjącym na wyspie fantazji zwanej ,,któregoś dnia będę,, BŁĄD TY NIGDY NIE BĘDZIESZ NIE MASZ JAJ. jestes zwykłym pionkiem ,fałszywym który dla kilku kryształkow jest wstanie złamac wszytkie układy i zasady... wiem ze wyczekujecie mojego złoma pewnie sie doczekacie przyszło mi walczyć z dużo lepszymi flotami i dużo lepszymi graczami wiec dla mnie t…
-
nie ukrywam że bardzo mnie to RW cieszy na Gemini bezkarni ... tutaj już widać nie bardzo czekam na kolejnego PiSiora w recach SzO obrońcy bo to jeden z normalniejszych ludzi w sojuszu jak dla mnie
-
o prosze ktoś w końcu mahata dobił coś czuje że pis powoli zacznie pływać w reckach Graty starcia które tak cieszy moje oczyska SzO Mahatowi
-
także wciąż żywe !
SennaCheryb - - Wspominki
Postposzukuje kontaktu do Gnidy z sojuszu [Sajan} ktokolwiek widział ? ktokolwiek wie ? lub zna gg albo kom prosze o pw
-
żyje ktoś jeszcze ?
SennaCheryb - - Wspominki
Postdawno nie widziałem starych nicków z u32 na forum nigdzie ..... żyje ktoś jeszcze ?? wasz moon destructor was wzywa !! na jakich uniach teraz gracie ? o ile gracie jeszcze
-
Debunkracja pierwsza klasa;) a Ty dzidol masz [ciach] boś się nawet nie pochwalił ani na gg ani na pw Super Moderator Asiaa:Pseudocenzura.
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
Postno prosze jak się ekonom rozbija Wielkie gratulacje wam się należą Top 2 ACS fiu fiu SzO poszkodowanemu