Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla wszystkich Sojuszników teraźniejszych i przeszłych:D Co do akcji. Już miałem uszykowane wszystko by puścić fsa, ale jak zwykle puściłem dosłownie z 30 skanów po moonach. Patrze a u obrońcy flota na steka i [ciach] dofarm gdzie zysk wychodzi na ponad 200kk. Myślę i dochodzę do wniosku, że tego nie można o tak sobie pominąć i iść spać.Puściłem flotę dofarm i recki. Najlepsze było, że jak recki doleciały do pz i mi nie pozbierało złomu, a siedziałem już na tel zobaczyłem że puściłe…
-
TOP2 ACS: wishmaster [InnDem] & #39 Klamka Agressiv [InnDem] vs. unero21 [BANKSTER] ----13161,48%+WOJNA + ZAWRÓCONE STACJONUJ!!!
gizmo833 - - Starcia Rhea
PostKlamka nie rób z nas idiotów. Unoreo (czy to był unero rozstrzygnie to może GO) widział atak ze lecicie na to jego stacjonuj i chcesz nam powiedzieć że gracz który widzi że leci się na niego nie zaloguje się by odebrać flotę ( zawrócona z misji stacjonuj z moona na moona) gdzie jeszcze nie trafiliście z czasem. Oczywiście że się nie zaloguje i nie odbierze jak dostał za nie siano:D Ja raczej bana nie dostane za zezłomowanie kolesia który sprzedał konto tym bardziej ze sprzedał nie mi tylko wam p…
-
#41 Klamka Agressiv [InnDem] & Hot_Shot2 [InnDem] vs doc 1911,52% debunkracja
Posthot ile dostałeś sianka za wspólny lot:D?
-
#40 Klamka Agressiv [InnDem] vs okazik [METAL] 9122,47% +789,60% TOP5 SOLO
Postgraty to też kupiłeś:D? jeden na banie już siedzi:D szkoda ze nie widac za co i na jak długo
-
TOP2 ACS: wishmaster [InnDem] & #39 Klamka Agressiv [InnDem] vs. unero21 [BANKSTER] ----13161,48%+WOJNA + ZAWRÓCONE STACJONUJ!!!
PostDziwne że nie ubiliście tego jeszcze bo byście mieli ładny % do wojny zapomnieliście czy jak? Stało od 9 rana przecież do prawie 21 ... aa zapomniałem to co wykręciliście starczyło tak:D Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cycek [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Pancernik 4.032 _________________________________________ Obrońca unero21 [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 988 Cięż…
-
PostGracz Unero pisze do nas że leci klamka i wish. i musi zawrócić:D bo się boi że 10s mu nie starczy na ucieczkę. Zawraca z misji stacjonuj z moona na moona. I czajcie teraz to. Pisze do nas o 3ciej w nocy że leci na niego znowu klamka i wish i że dolatują do niego przed 7. A teraz najlepsze tak przejęty chłopak stratą swojej floty nawet się nie loguje:D Mamy super pro graczy którzy latają w ciemno na zawrócone stacjonuj z moona na moona:D Mamy ziomka który widzi że leci znowu agresor i się nie lo…
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
gizmo833 - - Wojny Rhea
PostJeszcze nie wkleiliście, ale już mogę chyba wam pogratulować. Nie wiem jeszcze jak to się stało ale wydaje mi się że Unero po prostu nie wstał by odebrać flotę, a wy na ślepo puściliście i trzymaliście swoje floty w powietrzu aż się nie pokaże * na moonie i dopiero zrobiliście wlot. Gratuluje wytrwałości ale.... Klamka nie mam nic do Ciebie ale ty chyba nie masz znajomych w rl tylko pc ogame pc ogame pc ogame.....
-
gizmo833 - - Wojny Rhea
PostCycek [BANKSTER] vs. Zabstone [InnDem] 131 % Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cycek [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Zabstone [InnDem] ________________________________________________ Duży transporter 297 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 6 Satelita słoneczny 650 Wyrzutnia rakiet 3.180 Lekkie działo laserowe 6.037 Działo Gaussa 72 Mała powłoka …
-
gizmo833 - - Wojny Rhea
Postczyli jednak wpadka tamto rw:D Sam się przyznajesz i się jeszcze nim szczyciłeś:D Dobre:D
-
Witam długo nie musiałem 3kać na następny st:D Posdrawiam sojusz DIS i jak zwykle były sojusz OGS z Antaras jeśli ktoś tu gra:D oraz najomych z buddy i z którymi pisze czasami:D Co do rw hmmmm. Leciałem na tego pan chyba przedwczoraj 2x, wczoraj raz, a dziś mam go w reckach:D Chodź nie ukrywam, już miałem zamiar się wycofać, gdy pojawiła się * na jednym z moonów. Ale skan pojawiły się minutki i lecieliśmy dalej:D i pokazał się efekt:D A najlepszy efekt jak zebrałem cały złom, znaczy się tyle ile…