Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzidol VeL Hammurabi [ ONI ] And Marcin32 Vs Alek-kkk [ KKnD ]---->1414,01% Top 2 ACS...Klikanie z PZT...!!
EbbeSand - - Hall of Fame
Postladnie Justin Ci poszlo nic tylko pogratulowac i gratki top2 Acs
-
ACS; Szpryc, Lillith, pl1, FuRiOuS [ZLY SEN] vs t_rex [TTG] - 70575,72% + kontra + TOP 1 ACS + WOJNA
Postosobiscie cieszy mnie to starcie bo wiem ile was to kosztowalo czasu i nerwow i ze ta akcja byla od naprawde dawna planowana i fajnie ze sie udalo, bo pokazalo to w koncu zgranie i determinacje sojuszu a od zawsze wiedzialem ze co jak co ale zgranie w ZLYM SNIE stoi na wysokim poziomie a zaangazowanie pl1 i calej reszty tego starcia oraz cichych bohaterow tego starcia jest naprawde godne pochwaly pokazaliscie ze nawet taka flota a dokladnie tyle GSow nie jest straszne ale liczy sie tylko zgranie…
-
SOLO; OwocowY [TTG] vs patrykalex [ZŁY SEN] - 42582,09% + farming + zbiórka Top 1 Solo
Posthehe gratki owocowy ladnie Ci to wyszlo w kazdym badz razie na plus fajny wyszedles Patrk lamo BSzO !!!!! a czy Szpryc taki super hmmm odejdziesz od niego soja to wyzwie CIe od lamusow i frajerow ( no coz hipokryzja nie zna granic )
-
SOLO; jumek [TTG] vs hinczyk3 [Zły Sen] - 30852,01% + farming + zbiórka TOP 1SOLO WOJNA !!
Postmacie wszyscy powalone we lbie .... to jest gra , wiec dajcie sobie troche luzu prawda jest taka ze wiekszosc z was czyli 90 % potrafi tylko i wylacznie poleciec na flote stojaca dobrze wyliczyc malo kto potrafi zawrocone stacjonuj tym bardziej kto potrafi dobrze walnac flote z kontry czy recki wyliczyc kto potrfi zlomnac kogos na kolonizuj bez zdejmowania moona wszyscy tacy dobrzy a malo na tym uni jest ST ktore sa inne niz BFS czy nieodebranie floty .... kazdy lata tylko na stojace floty a poz…
-
SOLO; jumek [TTG] vs hinczyk3 [Zły Sen] - 30852,01% + farming + zbiórka TOP 1SOLO WOJNA !!
Postnie musisz byc w ZS zeby zloma zlapac Xin & xxx & GKS JASTRZEBIE & hinczyk3 & FuRiOuS [ZLY SEN] vs jumek [SUCK] - 38659,89% TOP 1 W RECKACH !!! no ale gratulacje sie naleza fajny % gratulacje
-
ZAiMeR|OFF - podobno mod.
EbbeSand - - Archiwum CT
Post1) dlaczego sie obijasz i nic nie robisz :D:DD:D: 2) dlaczego jako modek masz zielony kolor nicka a nie jakis inny 3) dlaczego ala ma kota a kot ma aids wg elementarza
-
HypnOS
EbbeSand - - Archiwum CT
PostCytat: „David napisał(a) Kiedy dopiszesz w sygnie, że browarkowałeś z Najjaśniejszym, czyli mną? :D” no a kiedy Ty napiszesz ze piles ze mna ?? to zaszczyt jakiego malo kto moze doswiadczyc Hypek a jak tam moje pytanie do rewiru ??
-
marcik - szefowa szefow;)
EbbeSand - - Archiwum CT
Postkolor zielony czy fioletowy ??
-
marcik - szefowa szefow;)
EbbeSand - - Archiwum CT
Postebbesand czy ebbesand kto jest lepszy i dlaczego
-
Art
Postjabłko czy gruszka , uzasadnij w 10 zdaniach
-
Djablica
EbbeSand - - Archiwum CT
Postczym dla Ciebie jest kolor zielony milosc czy przyjazn ??
-
Gienek
EbbeSand - - Archiwum CT
Posttej cwaniak nie przerabiaj postow innych jakiemu klubowi kibicujesz i jakie piwo najbardziej lubisz
-
Gienek
EbbeSand - - Archiwum CT
Posta ja mam takie osobiste pytanie czemu Gienek to lama