Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-67 z 67.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od new_mateuszgg: „Startujac na tym serwerze wiedziales ze jest 80 % zlomu z flotki.. gdybys juz kiedys gral na takim procencie to bys wiedzial ze takie akcje sa na porzadku dziennym ” zgadza się mi głównie chodzi o antyrecki na co atakujący nie ma wpływu. Czemu w takim razie nie ma opcji skróć czas dolo recyklerów o 50% (a potem znów o tyle i znów aż doleci w minute) skoro można je zbudować w sekundy przy użyciu anty.

• pisałem o w tym w moim starciu przed chwilą i nawet ująłem, że na upierdliwe latanie Nady na satki musi zakończyć się antyobroną ku przestrodze nie popieram ale w tym przypadku dobrze zrobiłeś!

• Pozdrawiam sojuszników Przed atakiem wiedziałem, że poniosę spore straty ale stwierdziłem to tylko gra i robię to dla funu. Wiedziałem też że po zebraniu złomu bd całkiem sporo na plusie. Niestety kilka minut przed wlotem recków obrońca się zalogował i zbudował anty recki. Źle się dzieje z tą grą...Jak czytać teraz takie starcie? Po zebraniu złomu obrońca wyszedł na mały plus a nawet przez chwile nie kontrolował całego lotu atakującego- i długo po bo go nie było...antymateria doprowadziła do teg…

• gratki sojusznik zysk jest a to najważniejsze

• 3 stejk w ciągu 12h a miałem jeszcze poczekać z budową flotki Dnia 30-03-2019 08:36:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor larken22 [NZTM] ________________________________________________ Krążownik 40 _________________________________________ Obrońca Czar Nestor ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 9 Recykler 3 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 10 Wyrzutnia rakiet 22 Lekkie działo …

• Pozdrawiam najlepszy sojusz na uni NZTM Dnia 30-03-2019 01:18:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor larken22 [NZTM] ________________________________________________ Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Tester ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 17 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 7 Recykler 8 Sonda szpiegowska 6 Wyrzutnia rakiet 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor l…

• Pozdrawiam wszystkich sojuszników Dnia 29-03-2019 22:22:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor larken22 [NZTM] ________________________________________________ Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Smigol [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 46 Lekki myśliwiec 15 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 5 Recykler 4 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 3 Lekkie działo laserowe 4 _________________________________________ Po bitwie... Agr…