Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-11 z 11.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nighthunter [SENATE] vs. MentoS [HYPER] ~ 1650.34% + Nighthunter [SENATE] vs. Arab [SAINTS] ~ 921.67% + Nighthunter [SENATE] vs. agawa 52 [BP corp] ~ 14035.72% czyli nowe przyjaźnie i nowi wrogowie :)
mruk - - Starcia Wasat
PostHeh konto poszło się [ciach] ale choć zostawili nick i hasło na forum hehehe brawo hunter złomuj i przetapiaj Moderator RevenGee: Upominam za pseudocenzure!
-
Nighthunter [SENATE] & obibok [WarriorS] vs. KoszmarnyKarolek [BiA] ~ 79287.68%
mruk - - Hall of Fame
PostGratulacje za lot i wielkie buuum złom się przyda na rozbudowę flot przed uf.
-
Nighthunter [SENATE] & Fabiano [SENATE] vs. crawl [CAZADOR] ~ 86539.01% - TOP 6 ACS
mruk - - Hall of Fame
PostWarto było i fajnie się czyta
-
Nighthunter [SENATE] vs. prowokator [CAZADOR] ~ 23878.93%; Nighthunter [SENATE] vs. prowokator [CAZADOR] ~ 2711.22%; Nighthunter [SENATE] vs. prowokator [CAZADOR] ~ 8930.37%; Nighthunter [SENATE] vs. prowokator [CAZADOR] ~ 18695.72%
mruk - - Hall of Fame
PostGratulacje Nighthunter Nic więcej dodawać nie trzeba Tak trzymać
-
artb33 [SENATE] & Nighthunter [SENATE] & Schan [WarriorS] vs. Sayian [CAZADOR] ~ 175.063,80% TOP 1 ACS
mruk - - Hall of Fame
PostGratulacje nic dodać nic ująć Tyle że doczekałem hehe
-
ACS; Spiele i Arecki [CAZADOR] vs artb33 [SENATE] - 106748,89% + Top1 ACS
mruk - - Hall of Fame
PostArt nie daj się , może zwyciężony ale nie pokonany i na bank się odkujesz
-
ACS; Bilbo Baggins i Spiele i prowokator [CAZADOR] vs obibok i Schan i Kobra [WarriorS], artb33 i Nighthunter [SENATE] - 102574,71% + zbiórka NOWE TOP 1
mruk - - Hall of Fame
PostGratulacje dla obrońców i atakerów :beer: , dłuuugo się utrzyma na topie a jednak niektóre życzenia się spełniają ;) .
-
Cytat od Spiele: „ artb33 moje gąski też leciały ale trochę dłużej ze względu na odległość każdy się wspomaga na swój sposób, gsowka jest dla zwiększenia prawdopodobieństwa powodzenia akcji nie chciało mi się strasznie wczoraj zwłaszcza jak zobaczyłem że muszę posłać 405 rmp ale pomyślałem że zawsze kiedy odkładam loty na inny termin to albo moon nie spada albo obrońca loguje z partyzanta itp więc zmusiłem się jakoś do wysiłku i jak widać dobrze zrobiłem ” nie chce mi się liczyć o ile dłużej by …
-
Jeszcze raz gratulacje :) bym wiedział że nuta to wasza gsówka już dawno bym zwiał ;) przy takiej flocie do obrony musiał bym skaperować z 4-5 Twoich sojuszników Spiele ]:-D będzie odbudowa i jak na razie eko , później się zobaczy ;) i choć dwa plusy :D próba moonowa choć chyba jedna z najdroższych i już nie muszę się martwić o flotę :D