Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie zgodzę się z tezą, że ocena innych Cię niewiele interesuje, bo to zaprzecza wrzucaniu tutaj starć. Mniejsza o to, dyskusja jest o starciu (czy też o okolicznościach starcia), i nie ma w sobie nic nieregulaminowego, zatem powodów kasacji postów nie widzę. Obrońcy z pewnością coś zostało, lub już się odbudowało, idealna okazja by dobić. Powodzenia!
-
Wrzucasz starcia ku ocenie innych, taki jest cel tego działu. Zatem licz się, że podlegać będą ocenie innych, w tym mojej. Nawet, jeśli to Tobie niemiłe. Jestem kibicem, oceniam grę innych (sami się o to proszą, publikując walki). Przeglądając starcia: najczęściej widuję u Ciebie wloty na stojącą flotę (tak jak powyżej - Ryzykant nie zrobił fsa?). Nie kojarzę byś subtelniej polował. Możliwe, że jestem w błędzie, ale znając Ciebie to po prostu nie możesz nic dodawać do starć, bo są... proste, cza…
-
Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Cytat od Gucci: „Cytat od smoki: „Dziś roześlę do Was ankietę konfiguracyjną uniwersum Fenrir. Pojawi się w niej nowa opcja dotycząca prędkości badań. Jeżeli zwiększamy prędkość badań, musi być ona wielokrotnością prędkości eco, czyli np mając eco x4 możemy prosić o badania x8 lub x12. Domyślną wartością dla badań jest 1 ” Zdecydowanie x8 przy eco x4. I tak przy wyższych poziomach sporo skraca za antymaterię (tak mi się przynajmniej wydaje). ” Nawet najtwardszemu wrogow…
-
Cytat od smoki: „Dziś roześlę do Was ankietę konfiguracyjną uniwersum Fenrir. Pojawi się w niej nowa opcja dotycząca prędkości badań. Jeżeli zwiększamy prędkość badań, musi być ona wielokrotnością prędkości eco, czyli np mając eco x4 możemy prosić o badania x8 lub x12. Domyślną wartością dla badań jest 1 ” Zdecydowanie x8 przy eco x4. I tak przy wyższych poziomach sporo skraca za antymaterię (tak mi się przynajmniej wydaje).
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
Gucci - - Starcia U68
PostByły gwiazdy, nie ma gwiazdek. Miejmy nadzieję, że służyły dzielnie.
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Gucci - - Starcia U68
PostZgroza i zniszczenie. Gratulacje. Obrońca staje na nogi w szybkim tempie, wytrwałości w odbudowie.