Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lepiej zginąć w walce niż grać od FS do FS to są cyferki i staty , i na tym to polega aby kogoś spakować w RECE ... kto kogo i kiedy to jest tylko kwestia czasu ... KUPA z tego wyszła , także
-
Pan Ciemnosci [KUPA] vs. Instynkt Pierwotny [BzW] & Cupid ODDAM [ONI] ~ 29917.98% + kontra na recki
PostJak widać trzeba mocno uważać podczas ataku nikt nie wie kto z kim i kiedy może współpracować... To jest gra błędów , kto ich mniej zrobi ten ma ST zysk jest ale i odbudowa też jest ... trzymam kciukie i kibicuje aby przegrany miał siłę na ODWET Kontra jak widać ma pełnej obsadzie pancy
-
Siemano Raz z jednej strony , a raz z drugiej ... Odbudowa trwa ... Pozdrowienia dla sojuszników @Blondi @OneTwo @Dr_THC @Synonim Zua oraz @MaRecki Lot bez historii - BFS = ST raz mi plany popsuł @Widmo a ostatnio @AUDIw12 czasami floty znikają na exp - czarna dziura Obrońcy SZO! Dnia 09-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Deimos [VEN] ________________________________________________ Krążownik 57.034 Pathfinder 1 _________________________________________ Obro…
-
Powitać forum Obrońca jako wygrany nie chciał tego publikować ... toteż ja jako lama to robię Miał być zajefajny farming ... a okazało się że to obrońca stał się wilkiem. Gratulowałem już po starciu za efektowną podstwkę A sobie życzę SZO! Dnia 07-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Deimos [VEN] ________________________________________________ Pancernik 14.236 Pathfinder 2.500 _________________________________________ Obrońca Snayps __________________________…
-
Szkoda sojusznika BFS = ST`ek Miałem nadzieje że bedzie SZO , jednak ... wyszło jak wyszło. Gra wygląda jak wygląda ... więcej osób lata na exp`y ... bo to bardziej się opłaca (*a nie o to chodzi*) Gracze ZOMBIE ... od exp`y do exp`y ... itd. Miłego karnawału życzę wszystkiim którym cokolwiek się chce ... i do zobaczenia w tym dziale obojętnie z której storny ... bo liczy sie zabawa.