Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No to czekamy kiedy wielmożni operatorzy gry skasują flotkę panu obrońcy. Dla przypominienia dodam, że za każdy dzień zwłoki oraz farmienia tą flotą należy zabrać więcej, tak jak już się to odbyło na naszym uni w podobnym przypadku.
Heh, a mówiłem policz 3x jak nie masz pewnośći Kupa czasu była no ale ważne, że poprawione i to ładnie. Żuczek zgnieciony Ja też sobie majówkowe grillowane burgery zrobiłem Ale bez stejków
Y, że binkier? Ale gdzie ten bunkier? Ja w rw widzę, że gość miał 17 wyrzutni rakiet To chyba nie ten bunkier miałeś na myśli? MImo wszystko graty pierwszego steka edit: jak się uda to popraw rw o obronę bo domyślam się, że to jakiś błąd się wkradł
Bartek nie bądź lamer Przecież tam jest wyraźne miejsce na wklejenie drofarmienia. Leman graty , pare procent wlazło Top, buduj, planuj -z naciskiem na wspólne plany
Jakby to powiedzieć żeby nikogo nie obrazić Sorry Kleszcz ale Twoje dni były policzone już od kilku dób Tak to jest jak Kleszcz leży na plecach i wstać nie może Heheh graty udanego tym razem wlotu. SZ.O bo z eko to pewnie będzie
O żesz Kurczak wrzucił tego steka a ja nie przyuważyłem No to czyli rekordy wrzucamy tylko? Graty przede wszystkim pozbierania złomu na 2 razy Ważne, że udało się zebrać wszystko bo mogło nie wyjść tak kolorowo. Solidna porcja steka Graty
Heh, no trzeba przyznać, że śmieszny tej stejk jest z powodu tego, że jak się okazuje -za bardzo to on tej floty nie pilnował. Tak jak mówisz, w układzie takie okna czasowe to wystarczająco -dowód już na forum w postaci 48k%owego STeka To Ci się te gąski mocno zwróciły Gratuluje
Można użyć tutaj wulgaryzmów? Bo nie wiem jak to inaczej skomentować Kawałek tylko zabrakło do 100k, masakra procent. Zastanawiałem się wczoraj a w sumie to już dziś czy to wejdzie. Nie do końca miałem czas śledzić sytuację, wszedłem posprawdzać co tam na ogame a tu już trzech padło. Ja w tym czasie zdążyłem przespać 5h, zawieźć auto do mechanika i podkleić sztuczną trawę na tarasie xD Zysk msakra Nie wiadomo co z taką ilością robić ha Generalnie jestem dalej w lekkim szoku... Domyślam się, że o…
Eeee to moje miało być -tamtego powyższego komentarza nie ma On jest mój Poproszę administratorów forum o stworzenie ikonki "widelec w górę" biggrin.png Graty, małe straty, zarobek niezły smile.png No także ten
Cytat od DarthBartek: „Widzę kawka w towarzystwie kawosza z rana smakowała, dzisiaj odsypianie czy kolejne celu szukanie ? pozdro! ” No co Ty, licho nie śpi