Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 18-05-2020 04:47:14 - Lord Artii [Vhagar] - 2279.58% Dnia 18-05-2020 04:47:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.704 Niszczyciel 5.339 _________________________________________ Obrońca Ignorantka ________________________________________________ Duży transporter 5.920 Okręt wojenny 1.026 Recykler 1.519 Sonda szpiegowska 500 Niszczyciel 1.499 _________________________________________ Po bitwie... Agre…

• Taki stek mały, Ignorantka zignorowała zrobienie fsa chyba. A może stało się coś innego, nie wiem. Może wspólne grillowanie steka następnym razem? Zostawiam godzinę w starciu bo i tak wrzucić zaraz muszę do s&d. Pozdro dla widelczykowych kumpli i znajomych z uni, oraz teamu s&d: Vhagar Dnia 18-05-2020 04:47:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.704 Niszczyciel 5.339 _________________________________…

• Dokładnie jak obrońca napisał -brak fs =brak floty. Chociaż są i od tego wyjątki (:D) No to ten, sz.o skoro dalej klikasz. Lemanowy graty

• Hehe, tak tak nadrabiam zaległości w komentach ;D Graty stary. Na pewno się nim nie pushujesz? Bo Leman w stejku pisał, że GO zamyka uni -to chyba kogos zna (:P), więc możemy Cię sprawdzic na powaznie: gratki

• Bardzo ładnie Panie Dzięki za pozdro i graty tym bardziej, że to dla nas cenne % do s&d. Obiecuje poprawę kapitanie

• się rozlatał chłopina widelcowaty, tylko w nieodpowiednim czasie trochę. Zwolnij jako, że jesteśmy w przeciwnych teamach na s&d okej? ładnie

• Dzięki za podwójne pozdrowienia koleżko No to żeby było dużo więcej stejków Ten to ma wtyki u tych GO xD graty, top, buduj -co tam w głowie się urodzi

• W stopce masz błąd, top 6 Panie Generalnie gratki ale co to za akcja byś napisał bo ciekaw jestem ;p Ktoś porzucił moona wraz z ogame? Sz.o dla bezgranicznej dali. Czekam na więcej

• 13-05-2020 04:51:17 Lord Artii [Vhagar] -1008.45% 13-05-2020 04:52:26 Lord Artii [Vhagar] - 985.38% 13-05-2020 04:54:08 Lord Artii [Vhagar] - 831.01% 1). Dnia 13-05-2020 04:51:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 57.919 Pancernik 5.564 _________________________________________ Obrońca Kamil2166 [USG] ________________________________________________ Mały transporter 475 Duży transporter 889 Lekki myśliwiec…

• Reported (dobrze wiesz u kogo raport zostanie złożony) Graty. Trochę zarobione a to najważniejsze. PS. lubię ten kawałek

• Taki mały steczek, żeby nie było mówione, że nic nie latam, nie wrzucam... xD No i widelce w górę . . . Dnia 09-05-2020 22:49:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 57.762 Okręt wojenny 28.287 Pancernik 20.346 _________________________________________ Obrońca Emperor Tycho ________________________________________________ Mały transporter 1.874 Duży transporter 5.594 Lekki myśliwiec 4.287 Ciężki myśliwiec 1.…

• Dobrze, że konto się nie marnuje Gratki wlotu, tym bardziej, że obrońca często zaglądał. No ale jak widać nie tak często jak trzeba Sz.O. jeśli będzie

• No paliwo ważna rzecz a steka zawsze przyejmnie sobie przyrządzić gracior

• Małe oczko ;D -dobre Widelec w górę

• Cytat od kojaczek: „Ooo moje konto już zezłomowane.Ponad tydzien temu sprzedałem i już złom,ciekawe kto kupił. Swoją drogą to Atrii już wcześniej mogłeś zdjąć mi statki(wtedy gdy poleciałeś mi niszczyć mona)poszła stacja na układ obok i zamiast na moona to na planete.Flotka leciała Kilkanaście godzin i miałem farcika.Nie szkoda mi flotki,praktycznie cała z eksp,gsy budowałem dla jaj z nudów.Gratki,ładny procencik pozdro Id12 ” Pamiętam, że napisałeś wtedy, że dałeś ciała z fsem.. Szczerze mówiąc…

• Cytat od Valhalla: „Patrząc na wskazany rozstrzał czasowy, to zapewne zdążyłbym się tam pojawić i pomieszać. ” -no pewnie, że byś zdążył -dlatego te nagłe skany trochę mnie zmartwiły Cytat od Valhalla: „No i graty Arti bo dawno Cię nie widziałem w ST ” -nie wrzuciłem jakiegoś 4k% -chyba z lenistwa wspomniałem o nim przy okazji pozdrowień dla Chickena bo właśnie miałem acsa z jego sondą

• Generalnie stek został upieczony z pewną pomocą i z tego miejsca podziękowania dla Kylo Ren'a -bez tej pomocy stejka tak naprawdę by raczej nie było. Następnie podziękowania dla rafinerii PKN ORLEN by Darth Bartek za użyczenie recków akurat brakowało mi 70k Podziękowania również lecą do naszego top1 - Valhalla za to, że nie musiałem się martiwć, że będzie mi coś mącił w akcji Przyłączam się do pozdrowień, które są na końcu cytatu oraz pozdrawiam też całe widelczykowe grono i czik czik Chickena, …

• Lord Artii WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] Flota: 1296509 Lekki Myśliwiec: 1000000 Ciężki Myśliwiec: 73298 Krążownik: 128373 Okręt Wojenny: 30365 Bombowiec: 6715 Niszczyciel: 5463 Gwiazda Śmierci: 24 Pancernik: 21794 Rozpruwacz: 2696 Pionier: 27781 Fajny temat. Zamiast puszczać skany wystarczy zapuścić żurawia tutaj Cytat: „3. Wartość floty bojowej liczymy w następujący sposób:Jeden lekki myśliwiec składa się z 3 000 metalu oraz 1 000 kryształu - jego wartość to 4 pkt.Jeden krążownik składa si…

• W tym przypadku to jednak nocki nawet nie trzeba było robić Złom na orbicie się uśmiechał przez moment ładnie, powodując małą zadumę -czemu ktoś o tej porze nie ogarnął swojej flotki ;D Graty Panie top1, dobry stek jest smaczny -jak ten

• wstyd. Jeszcze powinni dać bana za push w nagrode