Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
Olvik - - Hall of Fame
PostCytat od eco-tech: „Graty udanej obrony , niech sobie Yakuza I Uos nie myśli że uni do nich należy. I niech nie zaprzeczają że nie współpracują ze sobą , jakoś nie widać RW między tymi sojami” nie Yakuza tylko Yakooza Yakuz, jakuz od cholery i wszystkie słabe Yakooza jedna jest i ta sama: u50 u56 u63 i tu
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
Olvik - - Hall of Fame
Post% konkretny - jeszcze żem takiego w życiu nie zrobił. gratuluje obrońcom Mir sie pałuje - bedzie pyskówka hehehehe PS. sie dowiedziałem z powyższego, że mamy sztame z UoSymi - nikt mnie o tym nie powiedział?!
-
ACS; kocham-Natki i 4one i novako i kujkopujko i Dzidol [Yakooza] vs MAGAZYNIER [NO NAME] - 1621,31% + zbiórka PRACE ROZBIÓRKOWE
Olvik - - Hall of Fame
Postależ koncentracja urządzeń militarnych pierdyknęło aż u mnie we wiosce było słychać psi do rana ujadali jak jakie kołowate. wszystkim gratuluję
-
4one i soso i blackigor [Yakooza], impostor, Grand [UoS] vs Poll [Ether] - 1723,62% TOP1 ACS
Olvik - - Hall of Fame
Postbrawo koledzy! dużo tu gratulacji widzę. Jeszcze nie czytałem wszystkich, ale mniej więcej wiem czego sie spodziewać. Poll to najbardziej przybity i żałosny gracz na mizarze. A i na ogej.pl byłby w topce. ...w sumie to nawet nie "gracz'" a typek. Zazwyczaj nie przechodze w komentarzach z poziomu "gracz" do "typka" ale ten tutaj jest szczególnie wybitny i porażający w swoich textach. także mam niską satysfakcje, żeś cie go ukrzywdzili. wiem to nie sportowe. ahahahhahahaa
-
freelove i Spritek i 4one [Yakooza] vs SAGI [LISY] - 1611,06%|TOP 1 ACS| 31 zyczen
Olvik - - Hall of Fame
PostSuper wlot Yakoozowy całą konstelację zdjęliście z firmamenta
-
HellMaster i kujkopujko i rekafadam [Yakooza] vs SeniorSiarra [Alpaki] - 1165,19% - SIŁA SMOKA! TOP1 ACS + 114KK
Olvik - - Hall of Fame
PostKiedy już zacząłem popadać w odrętwienie ogejowe, Hell dał sygnał do mobilizacji. Z przyjemnością i żwawo odpowiedziałem na te trąpkię. Jeszcze raz dzięki Panowie za lot. Super. Iluminacja przed dolotem tyż super. Ad gloriam Yakoozae!
-
Melmax [PiS] vs kukulka [Górnicy], Ladys [KknD], mis_uszatek[KknD] - obrona - 1386,91%
Olvik - - Hall of Fame
PostBrawa też tutaj! A jednak się kreci... Ty coś poległ, odbuduj się i lataj bo masz ochotę.
-
ACS; gward i melmax i bandzior [PiS], Furious [TEMP], freelove [ONI] vs pele i sago [iea], SzajbaWawa [IEA] - 4479,85% + TOP1ACS (Hydra idzie w odstawkę) + POŻEGNANIE
Olvik - - Hall of Fame
PostNieźle łupnęło. Podoba mi się bo z przytupem, z jajem, z historią. Gratuluję. Atakierom, Obrońcom i Złodziejom. Wszyscy stanęli na wysokości zadania w swojej dziedzinie. Free! Do widzenia. Dzięki. Ćfoków się pamięta. To miłe. (...zawsze w jakiejś sekcie przychodzi mnie grać albo trwać)