Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Real Madryt

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Rassija napisał(a) Ja w Real wierze, dadza rade! ps. Nie to co Wisła ;)” Pamiętam czasy jak Real dominował w Hiszpanii i w Europie do puki Real nie zatrudni wybitnego trenera który byłby w stanie poukładać to jak należy, bo piłkarze dobrzy są ale dyrygent jest potrzebny. Może uda się Realowi czas pokaże ps. Ja w Wisłę wierze, dadzą rade!

• Real Madryt

Y2K - - Piłka Nożna

może jeszcze Real powalczy z Barcą ale wątpię by udało się "Królewskim" prześcignąć Barcelonę ale puki piłka w grze...

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

i mam nadzieje że odciąży obrońców a i trzeba walczyć o koronę króla strzelców

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „LukaszTczew17 napisał(a) Kwestie skuteczności przemilczę ale moim zdaniem sam trening tutaj nie pomorze.” trening moze nie pomoże ale Paweł Brożek powinien pomóc byle wiślacy dalej tyle sytuacji stwarzali

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Wisła Kraków Jagiellonia Białystok 1:0 3 min. Baszczyński Martwi mnie trochę brak skuteczności ;/ ale na Arkę Paweł Brożek wraca więc będzie dobrze :D:D

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

ciekawa końcówka się szykuje nadal 4 drużyny mają szanse na majstra dawno tak nie było szkoda porażki w PP cóż może za rok co do Garguły zobaczymy w jakiej formie będzie ale liczę że zostanie w końcu drużyna odpowiednio wzmocniona przed nowym sezonem ( bramkarz, środkowy i boczny obrońca pomocnik i napastnik ) widać co się dzieje jak jest krótka ławka ;/ trzeba łatać dziury

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

pora zrewanżować się Lechowi za porażkę na R22 Brawo Boguski szkoda że hat-trica nie udało się ustrzelić

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Widać kto rządzi w Krakowie Za 2 tyg. mecz z Lechem na Bułgarskiej moim zdaniem mecz decydujący ( dla Wisły ) o mistrzostwie Polski. a więc Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

zobaczymy co z Lecha zostanie po sezonie będzie tak jak z Wisłą co lepsze wyjedzie za granice i wszystko wróci do normy

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Rassija napisał(a) Ma 34 lata, ze spokojem moglby pograc jeszcze 2 lata na wysokim poziomie. A zmiennikow nie ma...” tu się nie zgodzę Wisła nie Milan jest Marcelo trzeba mu w końcu dać szansę grać może bedzie lepszy od Clebera Cleberowi życzymy powodzenia w nowym klubie ale mam nadzieje że wróci jeszcze do Wisły ( kiedyś czytałem ze ma szkolić młodzież w Wiśle może kiedyś wruci )

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Szkoda Clebera na pewno zasłużył sobie na lepszy klub niż słabeusz z Rosji wiele dla nas zrobił i za to jestem mu wdzięczny ale trzeba dać szansę grać młodszym (Marcelo) ale po cichu wierzę że Clebi z nami zostanie

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Może nasz dyrektor sportowy ma jakiegoś asa w rękawie kilka transferów mu się już zdarzyło zrobić na kilkanaście h przed zamknięciem okna transferowego może i teraz kogoś ściągnie ( marzenia) mam nadzieje że Beto zacznie w końcu strzelać i cieszy mnie ze Pepe trafia

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Mati napisał(a) Cytat: „Skawua Resurrection napisał(a) W zasadzie to jest mi to obojętne jaki jest sponsor strategiczny,i tak lwią część kasy wykłada Cupiał :)” A kiedy ostatni raz dał kasę dla Wisły? Klub jest raczej samowystarczalny, ale muszą oszczędzać na wszystkim...” Cupiał postawił Wisłę na nogi przez 10 lat wpompował w nią ogromne pieniądze i nie możemy żądać aby dalej tyle pakował $$$ w naszą Wisełkę ważne że klub może samodzielnie funkcjonować może na transfery nie ma wiele ale…

• ..::Piłka::Ręczna::..

Y2K - - Sport

Cytat: „Sharp napisał(a) To ja może zarzucę Temat Pytanie brzmi: Czy możliwe jest zorganizowanie w Polsce Mistrzostw Świata lub Europy w Piłce Ręcznej?” najpierw trzeba mieć pełno wymiarowe areny sportowe po drugie cała infrastruktura itp . ale nie damy plamy z euro 2012 to czemu nie :D:D:D

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Maciej Nalepa dawniej uważano go za wielki talent ale on ma już 31 lat i gra znaczy grzeje ławę w ostatniej drużynie ligi ukraińskiej ;/ warunki z Hajduchem już są dogadane nie wiem na co oni jeszcze czekają ;/

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

mieliśmy super bramkarza ale nasi prezesi zawalili sprawę szkoda że "Ema" poszedł do Lecha ;/ ciekawe co się z nim dzieje to był super bramkarz szkoda go ;/ Ilie Cebanu jeszcze pokarze że nie na darmo jest u nas i będzie gwiazdą ligi ale trzeba dać mu szansę. zobaczymy co zaprezentuje w sparingu Hajduch ( zobaczymy gdzie będzie grał )

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Niestety Garguła dopiero latem ;/ ale trwają poszukiwania bramkarza niestety fin za drobi ale jakiegoś Słowaka znaleźli zobaczony co z tego wyjdzie

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Pierwsze rozmowy zakończyły się fiaskiem ale jeszcze jedno spotkanie ma się odbyć Beto został piłkarzem Wisły Wisła rozwiązała kontrakt z Grześkiem Kmiecikiem ( miałem nadzieję że chodź w części dorówna swojemu ojcu ale jednak nie ;/ ) Juszczyk nie podpisał nowego kontraktu. Oby Garguła przyszedł teraz

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Jak podała oficjalna strona Wisły Kraków Łukasz Garguła podpisał z Wisłą kontrakt na 5 lat opiewający na nie bagatelną sumę około 300 000 euro rocznie co wywinduje go na szczyt w liście najlepiej zarabiających piłkarzy w polskiej lidze W niedzielę do Krakowa przyleciał menedżer Hector Peralta, który przywiózł dwóch brazylijskich piłkarzy. Pierwszym z nich ma być znany nam już wcześniej mierzący blisko 190 cm napastnik Alberto Antonio de Paula, czyli Beto. Bardziej zaskakiwać może pojawienie się …

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Ciekawe w jakim stopniu kryzys dotknął TeleFonike bo na przykład Firmy Abramowicza sporo straciły a jego majątek stopniał z 13,2 mld do 3,2 mld a co do transferów oby Garguła przyszedł a jutro ma przyjechać menadżer z Brazylii ( ten sam co Marcelo sprowadził ) może i teraz przywiezie jakieś "perełki"