Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Takie tam farmienie kuleczki skan-> dłuugi lot-> boom Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników Buziole dla mojej motywatorki Małej Mi Jeszcze coś dla ucha żeby nudno nie było [url]https://www.youtube.com/watch?v=7aNW6LEmK5Y[/url] Dnia 27-05-2020 21:00:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor iwan [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 51.359 Okręt wojenny 5.625 Pancernik 6.405 _________________________________________ Obrońca Makaveli [UoS] ___________…
-
Witam, Na ALIENA kilka razy już podnosiłem moje latadła ale pilnował się dzielnie, teraz też myślałem że tylko wachę przepalę bo świecił się na g3. jakieś 10 min po starciu patrze na raport i banan na twarzy się pojawił, po jakieś godzinie doleciały jeszcze lamki, miałem nie lecieć ale co tam jak już noc zarwana i nic innego nie było w zasięgu moich latadeł to sobie poleciałem :) Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników Gorące buziaczki dla mojej motywatorki Małej Mi dziękuje za godziny rozmów i…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszników i znajomych Dracox ostatnio wpadł na kawe do obrońcy, trochę mu pozazdrościłem i tez postanowiłem się wprosić Po wszystkim obrońca pogratulował także SzO dla niego. Dnia 15-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor iwan [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 20.895 Okręt wojenny 4.863 Pancernik 3.958 _________________________________________ Obrońca Bari [PIMP] ________________________________________________ Lekki myśliwi…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu i znajomych ze wszystkich uni na jakich gościłem Obrońca się zbytnio nie był zdziwiony, po starciu napisał że klika tutaj tylko dla zabawy Dnia 12-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor iwan [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 20.193 Okręt wojenny 4.400 _________________________________________ Obrońca Mykundo [Shin] ________________________________________________ Mały transporter 8.215 Duży transporter 2.704 Lekki myśl…
-
Sojusz DooM
PostSiema, gra ktoś jeszcze I ja sobie zaczołęm pykać rekreacyjnie na uni Octans zobaczymy z jakim skutkiem, pomału sobie przypominam co i jak w końcu zakończyłem swoja przygode równo z końcem u48 i parę lat mineło Pozdrawiam iwan
-
S&D - wątek dyskusyjny
Iwan - - Seek & Destroy
PostWie ktoś kiedy na Deimosie odbędzie sie S&D, może na następna edycję sie załapiemy??
-
Sojusz DooM
PostCytat od elbandit0: „ No proszę, jednak ktoś z uni48 żyje Ja to raczej mało znany byłem (sojusz BstarG, o ile ktoś go w ogóle kojarzy ), ale miło dowiedzieć się, że ktoś o tym uniwersum pamięta ” żyje żyje, chętnie bym poklikał w gronie znajomych ników dajcie znac gdzie gracie najlepiej na pw to dołacze
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
Iwan - - Hall of Fame
PostPo pierwsze - dzięki panowie za zapro do top1 ACS uni jupiter Po drugie - takich emocji mi brakowało , oby zdarzały się częściej czego życzę sobie jak i sojusznikom Po trzecie - wykorzystując chwile zamieszania pozdrawiam całe N D i wszystkich znajomych którzy jeszcze starają się ogarniać live i ogeja Po czwarte - Wielkie dla LIVESTRONGA , choć nie mieliśmy okazji pogadać to słyszałem że zacny z Ciebie człek i mam nadzieje że jeszcze nadrobimy Pozdrawiam Iwan
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
Iwan - - Hall of Fame
PostPrzerażająca Destrukcja... ...tylu pilotów zginęło po obu stronach... ...łączę się w bólu z ich rodzinami... A tak na poważnie huknęło aż miło, szczere gratulacje Ci się należą Dillu nie dość że wykręciłeś wspaniały % na uni to jeszcze przechyliłeś szale w wojnie. Expresowej odbudowy
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
Iwan - - Hall of Fame
PostPierdyknęło że aż podskoczyłem, gratuluje Panom z EXP poskładania pięknej floty Deva jak i % do wojenki. Dev nie załamuj się flote raz dwa odbudujesz i cały sojusz pomoże, zrzuta juz organizowana więc pełen lajcik Atakierom SzP a Devowi BSzO!!