Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ST bez filozofii, skan, lot, bum Pozdrowienia dla wszystkich znajomych Dnia 20-02-2016 17:22:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor loci [LoG] ________________________________________________ Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca vetto [KORPUS] ________________________________________________ Mały transporter 430 Duży transporter 84 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 80 Okręt wojenny 22 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 40 Sonda szpiegowska 100 W…

• Dzięki Ci Browar, że poleciałeś. Granie flotką się jednak opłaca. :D Zysk z tego mamy, więc wypada topic na dalsze stateczki. Latać stacjonuj pod falą się nie opłaca, nawet jak ma sie bunkier :)

• Moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie ST na tym uni. Pozdro dla sojuszu i moich nowych znajomych. Czekam na Wasze Starcia. Dnia 02-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor loci [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 21 _________________________________________ Obrońca grigor04 [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 25 Lekki myśliwiec 15 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 3 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegows…

• Gratulacje przeciwnikom się należą, zgraliście się brawurowo i nie ma co, zlamiliśmy. Mimo wszystko każda ze stron sporo straciła i zyczę i Wam i nam Sz/O

• Veenom ale Ty wiesz, że zawsze jak schodzisz z urlopu kopalnie automatycznie Ci się nastawiaja na 100%. To kiedys tak było, że samemu trzeba było przestawiać ale teraz już dłuuugo tak nie jest. Wonsz wiem, że tylko lamki dają się sfarmić ZM ale tak jak już mówiłem nawał obowiązków i nie ogarniałem Współczynnik produkcji: 100% Twoja produkcja jest zdezaktywowana, ponieważ posiadasz obecnie status urlopowy. Takie mam teraz powiadomienie odnośnie produkcji.

• Własnie Veenom zszedłem na chwilkę z urlopu ale po tym jak ZM mnie sfarmił stwierdziłem, że nie ogarniam jak na razie i znowu poszedłem na "u". No i jakos tak doszło do ST. Grzon sam widzisz, że każdy mówi, że miałem 1d więc te akty to nie ja. No i pluszak z tym, że fs-ów nie odbierałem tez masz rację, ale flota nigdy nie stała dłużej niż 1-2h max. A jesli tak to prosiłem kolegę, żeby wysłał fs-a choćby na pz...

• Grzon piszesz niezłe bzdury czasami. Może i byłem pewny w tej pierwszej gali ale fs-a zawsze robiłem! Dobrze o tym wiesz bo skanowałeś. Był weekend, NIE PIŁEM, więc czemu miałbym flotę zostawiać na noc. Poza tym ludzie czytanie ze zrozumieniem. Inni potwierdzają, że byłem na urlopie o 12 w południe!!! Nie wchodziłem na konto dobre 24h więc jak ten urlop miał mi zniknąć?

• Żeby nie było, że się nie wpisuje tak jak ZM. Ogólnie musze powiedzieć, że do tego ST nigdy by nie doszło, bo jednak flota była zawsze na fs-ie lub jak stała co godzinę odświeżałem podgląd. Nie chodzi tu o pewność siebie. Byłem szczerze przekonany, że byłem na urlopie przez cały czas. Więc siedze sobie u siebie w pokoju, oglądam seriale popijam kawkę, na Siriusa nie zaglądam nawet no bo niby dlaczego. A tu dzwoni tadzik, że padłem, ogólnie powiedziałem, że to niemozliwe a jednak loguję sie i wid…

• Cóż, takich komentarzy mogłem sie po Tobie chłopie spodziewać... Kto mi niewierzy- trudno jego wina, bo przeprosiny są napisane poważnie i z pełnym szacunkiem dla poszkodowanych. Nie będę sie z nikim wdawał w gierki słowne bo to nie mój poziom. A co do kont na innym uni to wystarczy mi w zupełności Barym, bo jak pójde na studia to i tak nie będę miał czasu na nic innego. Pzdr.

• Nawet nie mogę ująć w słowa jak głupie i dziecinne bylo moje zachowanie, po głębszym przemyśleniu strasznie mi przykro tego co zrobiłem, więc chciałbym do Gosi skierować te słowa przeprosin. Jako kolega i były sojusznik, postapiłem jak najbardziej chamsko. Na dodatek poznałem Cię bliżej i wiem jaka z Ciebie wspaniała osoba z którą można prowadzić cywilizowane rozmowy na poziomie. Więc jeszcze raz i z całego serca przepraszam Cię Gosiu... Chciałbym również skierować kilka słów do mojego byłego so…

• [center]Starcie następujących flot: Agresor born08 [Blood] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 20.000 Krazownik 3.000 O.wojenny. 2.480 So.szpieg. 1 Bombowiec 400 Panc. 580 Niszcz. 1.200 Agresor Ferrari [Blood] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 97.961 C.mysliw. 759 Krazownik 4.839 O.wojenny. 913 Panc. 5.726 Niszcz. 804 Agresor oxygenic [Blood] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 27.244 C.mysliw. 31 Krazownik 2.276 O.w…