Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Arsenal Londyn
Post3:2 dla nas ale do przerwy było nerwowo
-
Arsenal Londyn
PostFA Premier League: Przed Meczem - Bolton vs Arsenal W sobotnie popołudnie, dokładnie o godz. 16:00, na Reebok Stadium Arsenal zmierzy się z Boltonem Wanderers. Faworytami spotkania będą goście z Londynu, jednak po znacznej obniżce formy w ostatnich tygodniach trudno spodziewać się w tym meczu pogromu, raczej podopiecznych Arsčne Wengera czeka trudne starcie z od wieków niewygodnym przeciwnikiem i nawet skromne zwycięstwo 1:0 zostanie przyjęte przez kibiców "Kanonierów" z ulgą i radością. Gospoda…
-
Arsenal Londyn
PostGodlike Cieslak <---- ładnie dowaliłes
-
Arsenal Londyn
PostEduardo: Nie było przeprosin Niedawno media podały fałszywą informację o tym, jak rzekomo Martin Taylor przyszedł do Eduardo z przeprosinami. Sam napastnik Arsenalu powiedział, że Taylor nie przeprosił za swoje brutalne wejście. "Przeprosiny? Nie było żadnych przeprosin. Jak mogę przyjąć przeprosiny jak w ogóle go nie widziałem i nie rozmawiałem z nim? "Myślę, że przyszedł do szpitala, ale nie widziałem go. Moja żona powiedziała mi, że przyszedł, aby mnie zobaczyć, podczas gdy byłem operowany i …
-
Arsenal Londyn
Post...:: WALKA O TYTUŁ ::... Jeszcze kilka tygodni temu Arsenal był faworytem do wygrania Premier League. Chelsea była nieco z tyłu, Manchester United gonił Kanonierów. Teraz sytuacja jest zupełnie inna. Manchester United z klasą gromi kolejnych rywali, Chelsea odzyskała formę, a Arsenal nieudolnie kończy każde kolejne spotkanie prezentując szokującą indolencję. Alan Hansen nie ma jednak wątpliwości. To nie koniec i walka o upragniony tytuł będzie zacięta.
-
Manchester United
Posta niech ma chłpak xD Cristiano Ronaldo pewnie zmierza po tytuł króla strzelców Premier League. Portugalczyk strzelił jedną bramkę w wygranym przez United meczu z Liverpoolem 3-0. Żadnego trafienia w 31. kolejce spotkań nie zaliczyli Fernando Torres i Emmanuel Adebayor.
-
w tym temacie będziemy zamieszczać wszelkie filmiki związane ze sportem np: piękne interwencje, bramki, kiksy, faule (to jako przykład z piłki nożnej) można też z pozostałych dziedzin sportu - akcje z koszykówki, siatkówki, ręcznej.. wypadki rajdowe etc. tortoise Tak sobie pomyslalem ,zeby załozyć taki temacik zobaczymy co z tego wyjdzie najlepiej korzystać ze strony youtube.com google.pl Wklejajcie filmiki waszym zdaniem z najlepszymi interewencjami zapodam pierwszy link : pl.youtube.com/watch?…
-
Arsenal Londyn
PostArsenal przegrał z Chelsea na Stamford Bridge 1:2, tym samym niemal pozbawiając się szans na zdobycie mistrzowskiego tytułu. Pomimo prowadzenia po bramce Sagny "Kanonierzy" nie zdołali wywieść trzech punktów z zachodniego Londynu, "The Blues" uratował niezawodny Didier Drogba. x_x
-
Arsenal Londyn
Postno zobaczymy maldini duzo starczy a jeszcez biega za piłka
-
Arsenal Londyn
PostJuż w najbliższą niedzielę "Grand Slam Sunday", czyli dzień, w którym ziemia zatrzyma się i weźmie głęboki oddech, by swoim mieszkańcom w każdym jej zakątku dać możliwość spokojnego obejrzenia pełnych pasji pojedynków gigantów w angielskiej Premier League. "Big Four" zmierzy się w bezpośrednich pojedynkach, a stawką ich będzie mistrzostwo Anglii. Najpierw oczy fanatyków futbolu zwrócą się na Manchester, gdzie w "Teatrze Marzeń", czyli na Old Trafford United zmierzą się z Liverpoolem. 150 minut p…
-
Manchester United
Posthehe gdyby nie ronaldo to ManU jest stracony ale mimo wszystko graty za te cenne 3 pkt
-
Arsenal Londyn
Postnastępna kolejka w lidze angielskiej będzie bardzo ciekawa.... ponieważ grają zesobą takie druzyny jak.... Chelsea - Arsenal <---- Arsenal wygra Man Utd - Liverpool <------ Liverpool musi wygrac
-
Arsenal Londyn
Postwcale nie tak mało No fakt, na pewno więcej niż wynosi treść tego posta. Upominam, trzeba pisać więcej, aby wypowiedź była konstruktywna. Al Ganonim
-
Arsenal Londyn
Postprzewaznie taktyka arsenalu jest taka wszystkie pilki na ADEBAYORA D:
-
Arsenal Londyn
PostPrzynajmniej jeden PUCHAR musi wpaśc w ręce Arsenalu według Van Persie'go Robin van Persie, który niedawno wrócił do składu The Gunners ostrzegł swoich kolegów z zespołu, że na nic zda się piękny futbol, jeśli Arsenal nie zdobędzie w tym sezonie żadnego trofeum. "Musimy wygrać przynajmniej jeden puchar w tym sezonie. Minimum. Jeśli nam się nie uda, to nasz wspaniały styl grania pójdzie na marne. Musimy coś zdobyć, bo to nasz okres. Wiemy, że znajdujemy się w świetnej sytuacji i to musi być nasz …