Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-20 z 24.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• aeh ... zerowa klasa gracza ... czy ja wiem czy taka zerowa ? ... też trzeba mieć nerwy na wodzy aby za późno nie wrzucić tego do budowyy i nie zakończyć za późno czy za wcześnie. Gracz skanował 2-3s przed atakiem ? ... toć to chyba podchodzi o łamanie zasad gry. no ale ttego nikt nie wyczyytuje. szkoda, że najwięcej najczęściej i najgłośniej krzyczą gracze, którzy sami używają antymaterii. Skoro ludzie chcą zabronienia wsttawiania takich RW czy też nałożenia blokady na budowę obrony za antymate…

• za duzo alko i juz sie merda... czas sie przymknac. ale nie wiem co cytowany post ma do odpowiedzi. moze rano zrozumiem. tlumaczac przy okazji. nie mam nic do graczy grajacych na speedach flot x2-5. nie iwazam ich za noskillowcow czy innych slabiaczkow nie potrafiacych grac na x1. jedynie co moge miec to to ze nie kozna nazwac graniem siedziac co chwile na urlopie bo a noz ktos mi kulki sciagnie ^^. niestety jak wiekszosc graczy z x1 nie rajcuje mnie taki styl niby zwanego grania

• Cytat od kyss90: „nie mam takie przebicia bo jestem duzo nizej w statach od Was ale z pcozatku wydawało mi się że jak połączą wszystkie uni to nie bedzie tak zle, ale potem jak zaczalem to wszystko analizowac i czytac Twoje wypowiedzi Sayid to popieram Twoje zdanie w 100%. Pierwsza opcja lub to co napisał pozniej Kaliber 66,69 i A ... nekkar Najlepsza z tego wszystkiego. Dowiemy sie pewnie jutro wiecej jak Art cos ustali. A jak nie to trzeba zrobić ankiete tak jak w temacie U z paru dni wstecz i…

• Cytat od kynyky: „A tak w sumie, to czy nie możnabyłoby zrobić Ursy uniwersum docelowym? Normalny speed i eko x3 chyba odstraszą najmniej graczy. Generalnie zasady Ursy są chyba najprzyjemnijesze ze wszystkich. A dla no-lifów co grają na speed uni... hmm... w sumie to im na zdrowie by nawet wyszło.” Żebyś wałkował temat od początku to byś wyczytał, że pierwsza propozycja była, aby Urse stworzyć uni docelowym a przyłączyć unie PRST. Lecz wywołało to ogólne oburzenie wśród graczy uni PRST, że nie …

• Cytat od Art: „Cytat od pozamiatany: „Jak sam widziałeś kilku graczy Ursy chce przejść na standard x1 ... część woli przyśpieszone, więc jeśli "góra" by się zgodziła na rozbicie 1, 66, 67 68 69 A czy innych na dwie grupy to myślę, że mogliby rozbić Urse na dwie opcje np. tak jak proponowano 66,69 Andromeda i Ursa - Ursa może mieć ograniczone do tego ilosć miejsc - ankietę dałeś - Ci którym zależy na x1 z pewnością na to zagłosowali. A pozostałej reszcie dać możliwość przejścia na Draco. Sam mówi…

• Cytat od Art: „Widziałem doskonale cyferki i tutaj wszystko to opiera się o obawy, gdzie Ci najmocniejsi się wybiorą. Jeśli N, to wszystkie słabsze Universa spadną w rankingu. Tak bywało wcześniej, ba jest teraz przy "piątkach". Tak jak napisałem, z mojej strony nie mogę opierać się wyłącznie na sytuacji na universum, ale także na ograniczeniach, które są na mnie nakładane odgórnie. Takie jak ilość kont na serwerze docelowym i wspomniana przeze mnie ilość scenariuszy. Dorzucając do tego różnego …

• Cytat od Art: „Cytat od sorro03: „No na razie jest: 1,66,69,A,J,N => 67 lub 68 O, U, V, X => D lub W (przy W do flot x2 ustanowimy eco x3) PRS => T, W Ale zapewne jeszcze kilka razy bedzie zmieniana :E” Nie jesteś już na bieżąco :p nastąpiła zmiana w pierwszej grupie, 67 zamienia się w exodus, a w jego miejsce wskakuje N. Czyli: 1,66,67,68,69,A,J => 68 lub N To już będzie ostateczna konfiguracja pierwszej grupy :)” Ankieta z Ursy mówi, że ludzie chcą przechodzić na szybsze uni ? ... bo skoro jes…

• Cytat od sorro03: „Cytat od Darthy: „Nie powiem, może to subiektywne odczucie, ale chyba nie po to ludzie zapisywali się na serwery klasyczne, żeby w trakcie gry zmieniać wartości i styl gry, co już też było wyżej przytoczone.” eko x3 nie zmienia stylu gry prędkośc floty tak Cytat od pozamiatany: „bo gracz typu sorro03 z pewnością nie jest graczem starej daty skoro nie przeżył żadnego uni.” ty na prawde nie wiesz co piszesz wiec nie bede nawet probował ci wytłumaczyć :E” sam pisałes , ze w żadny…

• Cytat od FaTaL1Ty: „Co do Ursy, prawda jest taka, że większość tam grających zaczęło tam grać/gra tylko i wyłącznie, bo nie trzeba było marnować KOLEJNYCH X lat na budowę solidnego konta.. floty, bądź jak w większości przypadku eka. I zaryzykuję stwierdzenie, że większość nie miała by problemu ze zmianą prędkości eka A jeśli już to można im dać wybór. Uni standarowe na ich zasadach - eko x1, flota x1 lub uniX - z ich konfiguracją. A sorra nie słuchajcie, większość czasu i tak na pręgierzu wisi P…

• Cytat od .pl1.: „wszystko laczcie do elki:) to najlepszy plan i napewno terry i cala paczka:) bedzie za;D :D:D 1 sensowne uni :)” Elki i Quantumy Dracony i inne tego typu przyłaczcie do u1 ... wystandaryzujcie te unie do x1 i fajno. dają sobie radę na x5 to na x1 sobie poradzą

• Cytat od mihau: „Cytat od pozamiatany: „Cytat od DeKi: „Ursa to uni pod ekonomow, wiec szkoda zeby tracili wydobycie x3. Co najwyzej mozna im dac wybor pomiedzy uX i u1.” czy szkoda ? .. jak to wcześniej inni zauważyli Ursa miała wystarczająco czasu aby nadgonić zwykłe universa na normalnych prędkościach x1 ... część ekonomów nadal będzie w topce, wydobycie mimo tego i tak wysokie ... a suma sumarum da im to nie co więcej spokoju przy mniejszym wydobyciu. a jaka różnica czy przejdą na Andromede …

• spokojnie Gully ... jak chcą mieć niestandardowe opcje to dołączą Ursę wtedy do jakiejś populacji z prędkościami x2 czy wyżej i moment pokończą ... nawet eko x3-4-5 im nie pomoże później

• Cytat od sorro03: „Cytat od DeKi: „Ursa to uni pod ekonomow, wiec szkoda zeby tracili wydobycie x3. Co najwyzej mozna im dac wybor pomiedzy uX i u1.” nie chodzi o ekonomów tylko teraz lepiej sie trzymają uni z wiekszym eko niż x1 ! zobaczysz za pół roku , 1. P,R,S,T bedą znów tak samo wyludnione jak wcześniej kazde z osobna ale jak sie płaczki upierają to niech mają grałem na Riglu i wolał bym opcje dojścia do U z eko x3 niż kiszenie dalej na tych samych ustawieniach bo skoro nic sie za bardzo n…

• Cytat od DeKi: „Ursa to uni pod ekonomow, wiec szkoda zeby tracili wydobycie x3. Co najwyzej mozna im dac wybor pomiedzy uX i u1.” czy szkoda ? .. jak to wcześniej inni zauważyli Ursa miała wystarczająco czasu aby nadgonić zwykłe universa na normalnych prędkościach x1 ... część ekonomów nadal będzie w topce, wydobycie mimo tego i tak wysokie ... a suma sumarum da im to nie co więcej spokoju przy mniejszym wydobyciu. a jaka różnica czy przejdą na Andromede czy na u1 ? ... chyba lepiej trafić im n…

• Cytat od sorro03: „Cytat od Munio_Uni 1: „Odnośnie rozlokowania planet po połączeniu uni. Jaka jest polityka gameforge odnośnie graczy którzy zapłacili za relokację ? Czy nasze pieniądze zostaną po prostu wyrzucone w błoto ?” lol przecież jak wrzucaja was do innego uni masz mozliwosc rozlokowania swoich planet gdzie chcesz !” Cytat od Munio_Uni 1: „To mogę zająć Twoje pozycje ?” O ile macie tą samą unię docelową tudzież pozycje są wolne na tej uni, a Ty wciśniesz przeniesienie szybciej jak gracz…

• Cytat od JTR: „Cytat od pozamiatany: „kilku graczy, ale to Wam wystarcza, aby cały czas sądzić, że to uni1 jest najlepszym uni. Od zawsze ta sama tematyka była wałkowana jak to koalicja PN Hunters i Rycerzy są pr0 elo , a cała inna reszta uni to po prostu dla słabszych którzy nie dawali sobie rady ... The Best ? ... sojusz który powstał i zaczął działać po tym jak T1 i Bryk wytłukli większość uni ?... czy to już legalnie czy nie to od razu zaznaczam, że nie wnikam, lecz są to z pewnością osoby, …

• Cytat od JTR: „Cytat od pozamiatany: „ Edit: Jeśli połączą u1, u68, u67 - do tego powróci T1 i bryk to przyjmuje zakładany dotyczące długości przetrwania całej "potężnej" koalicji PNu :]” Szanowny nowicjusz chyba trochę nie w temacie, "potężna koalicja PNu" flotowo liczy kilku graczy więc skąd ta potęga? na u67 poza AMD na wiecznych urlopach, jest jeszcze sojusz The best który powstał z aktywnych flociarzy z różnych sojuszy, czy sojusz 3x z u68 - po co T1 czy bryk? i bez nich mają więcej aktywny…

• Cytat od sorro03: „normalny gracz który chce pograc zgodzi sie na każda opcję byle doszła do skutku ! ci co nie potrafia grac beda marudzic i przez to bedzie dupa a nie UF ! choć dodanie U do u1 tez dobra opcja tylko zostaić ekox3 :)” po co Ci eko x3 ? ... cytując Ciebie samego "normalny gracz, który chce pograć zgodzi się na każdą opcję" więc dodanie słów "tylko zostawić" jest prawie też jak przeczenie sobie u66, u69, Andro i Ursa -> wszystko w pełni x1 Edit: Jeśli połączą u1, u68, u67 - do teg…

• Cytat od VampireLord: „wszystko spoko, Rigel czekał na uFusion dwa lata Ale pomysł wrzucania 4 uni do Ursy nie jest dobry Tzn oczywiście wszyscy znający sytuację wiemy kto ma znajomości i napiera na takie debilne pomysły uF P+R+S+T -> nowe uni. To jedyna sensowna zmiana. Może będzie do czego wracać Wróćcie do cyferkowych, zróbcie z u67-u69 uni 2 z PRST uni3 z ewentualną zmianą konfiguracji na większe eko (choć myśle, że max x2 eko)” zajebiaszczy post w jednym kawałku ... opowiada wszystko ... UF…

• Cytat od Gully: „Jak dla mnie Ursę można dołączyć do 66, 69, A pod warunkiem że eko pozostanie z normalną prędkością. Chociaż łączenie speed uni z normalnymi trochę dziwne jest. Wiele osób specjalnie gra na uniach o normalnej oryginalnej prędkości ponieważ jest optymalna.” poparcie czołówki u69 jest ... jednego człowieczka ale jest ... w sumie czy dziwne? ... skoro potrafią z eko x3 zrobić x4 albo odwrotnie i z flot prędkości x1 dać x2 czy ileś tam więc z x3 eko można zrobić x1 ... no niby spora…