Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 153.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No czapki z głów panowie, zrobiliście to! Siła i recki może nie po waszej stronie ale zawzięcia, sprytu i wyczucia wam nikt nie odbierze. Szkoda że nie wyszło te parę dni temu bo by Lucki mi nie pisały że "Tomki nie narzekają na zysk ze mnie" - na zysk: 300kk z trampków/surki na fali, wracających z "kolonizuj" po zgsowaniu mi 11 moonow po raz drugi (przez pół NFZ) i wbiciu w dwa układy grożąc mi z trzy tygodnie wcześniej. Limit śmiechu osiągnięty, teraz to już sie robi przykro hahahaha Mimo wszy…
-
Dnia 19-02-2020 22:20:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hollus Grande [CannaTM] ________________________________________________ Krążownik 51.552 Okręt wojenny 9.200 Pancernik 15.051 Reaper 205 _________________________________________ Obrońca muciofon ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.895 Okręt wojenny 893 Recykler 92 Sonda szpiegowska 51 Satelita słoneczny 166 Niszczyciel 282 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 100 Crawler 181 Wyrzutnia rakiet 43.718 …
-
Gratki pokonania boga tej gry. Obwieszczam iż zostałeś mianowany na świętego Świstaka z Akwinu. Obrońcy SzO lub cokolwiek.
-
Cytat od jabol1987: „odpowiem pierwszy i ostatni raz bo jestem wywolnany do tablicy, ja nic nie robie nie komentuje twoich postow od dluzszego czasu, nie kieruje zadnych slow w twoja strone wiec co ty pieprzysz ze ja cos robie byl moment ze jeszcze kiedys (2 miesiace temu??? wiec nie wiem po co wogole mnie wywolujesz po takim czasie do tablicy) myslalem ze masz cos w glowie i da ci sie cos wytlumaczyc w momencie jak sie przekonalem ze jednak wiatr hula miedzy uszami i jestes niereformowalny a do…
-
A, i nigdy nie drwilem ze screenow, zawsze chcialem dostac wiec niewiem skad ta wypowiedz. Szkoda ze nie powiesz kto i co, ale tez sie tego nie spodziewalem, a tlumaczyc decyzje mozesz czym chcesz. Majac choc grosz empatii bys powiedzial ale mniejsza. Widocznie oprocz bycia dwulicowym zdrajca jest jeszcze tchorzem bo sie do niczego nie przyznaje u nas na disco. Ludzie sa rozni, niestety. Sam se mozesz wyobrazic w jakiej sytuacji mnie ta osoba postawila teraz, ale to nie moj honor - na szczescie.…
-
Cytat od Ser Presidente: „Ej chlopie z ciebie sie nawet twoi sojusznicy u nas smieja ze masz nie rowno na bani i do mnie wyjezdzasz z takimi tekstami? ” To ze tak mowisz to wiesz... moge powiedziec to samo o twoich sojusznikach. Pokaz kto sie tak smieje, ilu ich jest ze sojusznicy... a nie sojusznik ? Cytat od Ser Presidente: „obgadujecie ludzi za plecami w kolku wzajemnej adoracji gdzie kazdy kazdemu przyklaskuje a na boku jeden na drugiego napierdziela. ” No ale kto na drugiego napierdziela, n…
-
A to co lucek? Wbijasz do mnie do ukladu i tego samego dnia wylapujesz od razu bana? Za co? Za czysta gre? Kakarotto za czysta gre dostal bana? Tomek tez? Kraken tez? Ty osle. A u nas Zimny bana dostal czy ktokolwiek inny? No nie hahahaha Tak jak mowil Grigor i Akcel... jestes najwiekszym HIPOKRYTOM na tym uni. Jestes gorszy od jabola bo nawet gdybys nie oszukiwal to klamiesz jak z nut pieprzac farmazony. Niedlugo bedziesz widzial duchy i smoki. Jestes najgorsza meda jaka ogame stworzyl dlatego …
-
Cytat od Ser Presidente: „udajesz prawda? Powiedz ze udajesz i nie bede musial przytaczac tu twoich słów z innych tematów. Naprawde nie widzisz ze twoje zdanie jest zalezne od tego w którą stronę wieje wiatr? Dostosowujesz za kazdym razem do sytuacji, mozna ci tlumaczyc wszystko "na logikę" ale ty i tak nic nie rozumiesz, masz swoja prawdziwsza prawdę. To ze nie czyscicie foxa ladnie podkreśliłes ale nie wspomniales o wyczyszczonym baginsie- nie ma znaczenia jakie konto jest czyszczone a sam fak…
-
Cytat od Ser Presidente: „@Hollus Grand Master prawisz tyle morałów, ciagle mowisz o honorze i tego typu bzdury, ale topicie floty az staty trzeszczą, ze swieca szukac u was kogos kto w kulki nie leci- jedynie na ciebie nic nie ma poza glupota, ale skoro ja jestem zly bo akceptuje jabola to ty jestes zly bo akceptujesz swoj sojusz, Walenie moonow z multi z waszej strony jest okey to odwrocimy sytuacje- wy usprawiedliwiacie push jabolem, to teraz ja usprawiedliwie sciaganie was wami- zobaczymy ja…
-
Wooooooo-w... gratki Grigor, wszystkie topki Twoje zapalencu :D, swietna robota. Przyjemnego topienia :). Obroncy SzO
-
Pozdro Cannabiski i inne gadziny . Wcześniej dostałem groźby: 20200206-091718.jpg 20200206-091638.jpg Nie podoba mi się to. Prosze mi nie grozić i nie wjeżdżać mi na ambicje. Cytat od Od: dowódca floty: „Twoja flota z: Księżyc [5:117:4] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:117:7]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. N…
-
1. Jak to mi dawales waly? Wlasnie nigdy mi nie dales. Gdybys dal to bym sprawdzil. 2. Jak to usprawiedliwiam? Kogo do tej pory usprawiedliwilem? Tym bardziej poruszajac osobe jabola? 3. A Kraken nie puszowal? Byl nawet trzeci po za nimi ale nie pamietam ksywy. A multikont u was nie bylo i nie ma? Botow nie bylo i nie ma?
-
Gz starcia, Tuareg SzO - szkoda ze tak glupio nie latales jak ja Cie obserwowalem. Jabol nikt sie nie czepia starcia, jak juz podniesiesz dupe raz na miesiac lub dwa to fajno ze i potrafisz cos policzyc, i puscic flo, zgrac z reckami itd. Za to naleza sie gratki jak przy kazdym starciu. Niesmak i niechec bierze sie z innego powodu. Z tego ze egzekwujesz strategie / starcie (za ktore naleza sie graty) flota (za ktore sie nie naleza graty bo nie mialbys jej gdybys gral uczciwie)
-
Cytat od Ser Presidente: „Kolejni zacni- cannabisTeam Zimny przerzuca sobie flote baginsa następnie pompuje sie tym kontem i to na bezczela sle sobie codzinnie sure z planet, pedros leci na bocie, cruelos leci na bocie, rybak odpalil eagle swoja stara pushowke jakis czas temu i odrabia flote ktora sprzedał i poprosil sojusz o pomoc w odbudowie by nowa flote znow sprzedać... Czekam greg na jakies ciekawe slowo jak nazwac jegomościów, sry ze mój zasób słów jest na tyle ubogi ze jedyne co przychodz…