Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-70 z 70.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dziękuje za pozdrowienia Zysk piękny... Przetapiaj na latajki i dalej złomuj PS: coraz częściej się tu pojawiasz!

• Witam wszystkich ;) Zdążyłem jeszcze przed zmianą progu ST. Już pewnie będzie mi ciężko zrobić jakieś ST ponieważ mam troszeczkę za małą flotę ale może się troszeczkę jej dobuduje i znajdzie się ktoś kto popełni jakiś błąd... Teraz trochę o bitwie! Skan okolicy najpierw prawa strona od mojej planety :) Ukazała mi się mała flotka do zniszczenia więc poleciałem i się udało. Zacząłem skanować lewą stronę i ujrzałem 3 flotki stojące bez opieki. Na jedną z kolegą z sojuszu byliśmy za słabi więc zosta…

• Witam... Siedzę sobie grzecznie na ogame i szukam czegoś na co bym mógł polecieć :)... Nagle pada pytanie od kolegi z sojuszu czy ktoś leci w ACS bo on sam nie da rady zniszczyć obrońcy. Długo się nie zastanawiałem i odrazu napisałem że ja :P. Później nastąpiło bardzo długie liczenie no i na sam koniec wyszło tak jak byśmy tego chcieli. Obrońca leciał na stacjonuj ale jednak nie udało mu się go odebrać DZIĘKUJE LADNY ZA ZAPROSZENIE DO ACS (w końcu to był twój cel) Pozdrowienia dla LHiP i dla Moj…

• Witam... Historia starcia bardzo krótka Skan, lot, boom ;) POZDRO DLA LHiP ORAZ DEDY DLA ŻONKI I CÓRECZKI Dnia 11-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SCORN [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 165 Okręt wojenny 30 _________________________________________ Obrońca doltra [OLD] ________________________________________________ Duży transporter 14 Krążownik 24 Okręt wojenny 14 Recykler 14 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet 24 Lekkie działo …

• Witam... Wstawiam za azathra :) Kilka słów od Azathra: Mamy przyjemnosc zaprezentowac moj dziewiczy ACS. Dzieki wzorowej kooperacji z szefem udalo nam sie ustrzelic dosyc aktywny cel, pomimo niskiego TOP. Pilnowal sie dobrze, jednak dzieki wrodzonej cierpliwosci i uporowi wyczekalam odpowiedni moment... Obronca byl od rana na jednak dopiero popoludniu zauwazylam brak aktywnosci, potem tylko info kto ze mna poleci i boom:) Wiadomo z flota jak z dziecmi jak juz sie zdecydowales na taka glupote to …

• Witam... Mały skan okolicy i moim oczom pokazała się flotka ;). Piszę do sojuszu czy ktoś pomoże i odezwała się jedna dobra duszyczka dzięki której udało się ustrzelić tą flotę. Lot był długi i bardzo stresowy ponieważ nasz żonki spały a my przy ogame ;P. Gdyby się obudziły by było więcej bitew :). Z mojej strony pozdrowienia dla najlepszego sojuszu LHiP oraz z dedykacją dla Żony i córeczki które spały jak to ST powstawało :) I dziękuje BAMBAM za wspólny lot... A teraz kilka słów od BAMBAM:Cytat…

• Cytat od 123 123: „Dla uściślenia raz poleciałeś na ochłapy o których nawet nie pomyślałem, że ktoś się skusi- a tu zrobiłeś kontrolowana próbę. Gdybyś nie zauważył byłem aktywny i zaraz rozpocząłem zbiórkę- ale skoro sądzisz, że rozbiłeś bo wyczaiłeś to gratuluję starcia. Moment wcześniej leciał acs Pony clubu wiec możesz dowiedzieć się jak było. Pozdrawiam” Widziałem właśnie jak to wszystko kontrolowałeś Zabrałem tobie deu z planety + dobiłem to co nie padło w pierwszym starciu ciężko to nazwa…

• Witam wszystkich... Ponownie widzimy się tutaj z tym samym graczem co wcześniej tym razem niestety nasze starcie musi być typowo fun ponieważ obrońca zabrał cały złom :), niech mu idzie w odbudowę :P. I do następnego... Pozdrowienia do najlepszego sojuszu LHiP oraz z dedykacją dla <3 Mojej Kochanej Żony i Córeczki <3 Dnia 06-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SCORN [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 36 _________________________________…

• Witam wszystkich :) Na wstępie chciałem poinformować że jest to mój debiut na tej uni. Dobrze że mi się jeszcze udało zmieścić w progu który się w południ zmieni :). Miałem na tej uni nie budować floty tylko iść w samo eko ale jakoś tak wyszło że troszeczkę statków mam. Miały być mniejsze straty ale wyszło jak wyszło. Pozdrawiam cały sojusz LHiP oraz dedykuję to ST mojej <3 ŻONIE I CÓRECZCE <3 Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SCORN [LHiP] _________________…

• Gratulacje Twojego pierwszego ST na tym uni Jak patrzę na te ST to aż korci mnie żeby zacząć robić flotę... Oby tak dalej!