Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 70.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to jeszcze raz Gratulacje wlotu... Dużo faktów złożyło się na mojego złoma rozładowany tel, imprezka No ale cóż uwalniam się od ogame i to jest największy plus tego wszystkiego a wam wszystkim (nawet Retro) powodzenia w dalszych złomowaniach i miłej gry Pamiętajcie jedno (no może dwa) GRA TO NIE WSZYSTKO i JAK ODCHODZICIE TO Z HONOREM (czy przegrani czy wygrani)
-
Witam wszystkich po długiej przerwie... Niestety przykro mi było odchodzić z mojego sojuszu ale powodów tego było kilka ale głównym z nich był taki że po prostu nie było z kim grać bo nagle wszyscy stwierdzili że trzeba pooddawać konta. Gdy konto pereza zeszło z urlopu zacząłem na nie polować tak jak chyba gracze z sojuszu Retro :). Obrońca robił dziwne FS i gdyby nie mój błąd to flota jego została by zezłomowana dzień wcześniej. Pewien gracz którego zacytuje poniżej ocenia mnie swoją miarą! Pro…
-
to co napisałem odnośnie tego że "znowu stało to poleciałem" w mojej interpretacji miało dotyczyć tego że flota stała na moonie nie pilnowana i to była druga flotą (drugie ST które zrobiłem wczoraj) które ustrzeliłem w ten sam sposób. Więc tak napisałem że znowu stało to poleciałem. co do metody antykoncepcji zwanej stosunkiem przerwanym to powiem Ci szczerze że z Żoną kochamy się tylko tak albo do końca... Oboje uznajemy powiedzenie "Wole bez" (gumki). Drogi obrońco dziękuje za gratulacje! Szko…
-
Witam ponownie Znowu stało to poleciałem tym razem niestety lot pełen dla mnie przynajmniej emocji... U obrońcy w trakcie lotu były robione dziwne akty najpierw 4 skany w jednej gali a potem 2 skany w innej co spowodowało zastanowienie czy mam lecieć do końca! Przed samym końcem lotu jednak wszystko pokazało że jest ok bo weszły minutki u obrońcy No i jeszcze ta aktywność RETRO była bardzo dziwna czyżby jakaś próba kontry? Pozdrowienia dla całego LSD i Buddy z dedykacją dla moich M&M Dnia 03-07-…
-
Witam wszystkich Co tu dużo pisać o tym starciu? Stało to poleciałem chodź w trakcie mojego lotu doleciało trochę floty ale to dla mnie był plus (udało się trafić do ST) Po złomie kolega jego sojuszu podkradł mi 500 recków... został ukarany i odebrałem sobie połowę złomu Pozdrowienia dla buddy oraz mojego sojuszu LSD z dedykacją dla mojej Żonki i córeczki (żonko nie czytaj już o tych uzależnieniach od ogame) Dnia 03-07-2018 16:56:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Morgan19_oddam …
-
Gratulacje chłopaki a dla Clemensa 3/3 fajnie wam to wyszło wszystko... Kamyk chyba naprawdę jest szczęściarzem bo co chwile jakieś udane wloty pokazuje Przetapiajcie na latajki i dalej...
-
Witam wszystkich... Całym sprawcą tego zamieszania jestem ja! Kiedyś swego czasu latałem na obrońce ale nie udało mi się go złapać. Dostałem raz od niego odpowiedź że mogę sobie tak na niego latać. Obiecałem sobie wtedy że jak zrobię GS to będzie to pierwszy moon którego zdejmę. Obserwowałem obrońce od dłuższego czasu i wiedziałem jakie fs robi! Wiec zdecydowałem się w dzień wylecieć GS i spróbować zniszczyć moona. Bałem się podstawki bo w trakcie lotu obrońca się zalogował ale moi koledzy pomog…
-
Cytat od MasTasZ: „Gratki Panowie Jest siła! Miłego przetopu i również pozdrawiam xD ” Siłę to zobaczysz zaraz jak coś wstawię
-
Gratulacje! miałem i ja dokonać zniszczenia ale sam robiłem wlocik (udany) na innego obrońce i nie wybrałem się flotą do papy smerfa perez ile zapłaciłeś za bycie w tytule bitwy :P??