Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Krespo - - Archiwum CT
PostWiewiór lubisz takie nuty jak Hans Zimer ? Jak dla mnie geniusz ale nie ma kozaka na ten utwór Fighting 17th Marcik mam dwa kapelusze ale nie wiem czy męski czy damski
-
Krespo - - Archiwum CT
PostTyle, że Twój post młody człowieku był zupełnie niepotrzebny. A nazwanie kogoś zboczeńcem to delikatnie mówiąc pozbawone kultury. Marcik mam już 2 pomysły jeszcze jeden i wrzuce do kapelusza Ty losujesz :D:D:D
-
Krespo - - Archiwum CT
PostCytat: „Tomeczek666 napisał(a) Cytat: „Krespo napisał(a) [...]” Skąd Ty niby wiesz o jakie lody chodzi?! Świntuch i zboczeniec!!! Mamusiu, pójdziemy na spacer? Przez tego Pana wyżej jestem smutny. Pozdrawiam PS Mam śliczną mamusię. :*” Drogi Tomaszu ... pokaż mi gdzie jest mój wykropkowany post , kolejna rzecz masz chyba nie więcej jak 15-16 lat bo po Twoich postach idzie to w łatwy i banalny sposób wyczytać. No chyba, że masz więcej ale jeżeli tak to SZO Proponuje poczytać ksiązki, lektury pouc…
-
Krespo - - Archiwum CT
PostTo co wymyśle hehehe nie wypada pisać kobiecie wśród osób 3 cich Pozdrawiam
-
Krespo - - Archiwum CT
PostCo ja mam na myśli ? Coś wymyślę :D:D:D
-
Krespo - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Krespo napisał(a) marcik co robisz 14.02 ? nie wiem jeszcze ...pewnie jakos bede swietowac walentynki ale nie mam jakiegos konkretnego planu narazie ” ” To może ja Tobie zapalnuje ?
-
Krespo - - Archiwum CT
Postmarcik co robisz 14.02 ?
-
Krespo - - Archiwum CT
PostNie no marcik najlepszy sojusz na 33 jest tylko jeden M.A.
-
Krespo - - Archiwum CT
PostLag do kasacji.
-
Krespo - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Krespo napisał(a) No Team ma całkiem całkiem 18stke w tym roku juz 20 stke Pozdrawiam P.S. Masz konto na skypie ? :D:D:D mam Widze ze gramy na tej samej uni ” Chyba się domyślam w jakim sojuszu grasz :>”
-
Krespo - - Archiwum CT
PostNo Team ma całkiem całkiem 18stke Pozdrawiam P.S. Masz konto na skypie ? :D:D:D