Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
455,67% Inner Demons [InnDem] vs DarkBlue [DarkBlue] 1005,54% Zakończona
hot_shot2 - - Wojny Rhea
PostDnia 24-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Hot_Shot2 [InnDem] vs. Timoton [DarkBlue] 103.68% Agresor Hot_Shot2 [InnDem] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 _________________________________________ Obrońca Timoton [DarkBlue] ________________________________________________ Duży transporter 201 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 302 Wyrzutnia rakiet 6.327 Lekkie działo laserowe 252 Działo Gaussa 6 Dział…
-
Po co SOS wyslal tyle floty na obrońce? troszke za dużo ;/
-
Gratulacje Frank starcia, zysku no i klasy w takim tępie tyle sury zebrac:D Unavit - zapełnienie strony lamerskimi % jak na tamte czasy uważasz za wyczyn? uni pełne noobów, jak juz zostało cos lepszego to wiatr hula od was. Obrażanie kobiety i mówienie ze jest "nikim" świadczy o tym, że się nie doćpałeś i wreszcie pokazałeś swój poziom. Frank jeszcze raz graciochy za wlocik.
-
Historia starcia jest długa. W wielkim skrócie. Kolega ma bota o którym pisałem złomując BlackR. Ataki na szpieguj zawsze docierały i aktywki nie było niestety mam za duży lvl szpiega do obrońcy i nawet dokładając 2 tys sond wychodzi 0% na przechwycenie - do walki nie dochodzi. Ataki na standardowe zawsze * Zrobiłem kolonie w układzie i loty kr impuls 17 - (lol solo na uni) nie dało rady im wyższy napęd tym Schnaps przestawiał bota i częściej odświeżał. doszło do absurdu ze odświerzanie bylo co…
-
imgres Podczas obserwacji unijnych Botów, znużony kliknąłem galą trochę w lewo i trochę w prawo. Na jednym moonie Minutki, skan lot i rezultat poniżej. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych. Dnia 06-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hot_Shot2 [InnDem] _______________________________________________ urlv1.bjsyMjI4OTg7ajsxNzM3MjsxMjAwOzE1MzY7MTE1Mg Krążownik 6.390 _________________________________________ Obrońca BlackR [METAL] ________________________________________…
-
Biłem się o nie na "aligro" ale dałeś więcej graciochy zdobyczy i odgryzienia sporej floty właścicielowi. Przetapiaj aby surka nie gniła bo strasznie śmierdzi
-
Cytat od gizmo833: „hot ile dostałeś sianka za wspólny lot:D? ” Wystarczająco aby owce nie zdechły. Jak widać i z takiego bunkra da się soki wycisnąć.
-
Cytat od unavit: „Graty Banksy. Szkoda ze poprzedni topik z waszym zwycięstwem juz zamknięty, ale jak widac ktoś miał srogi ból miedzy nogami To co sie wyprawia na tym forum to totalna samowolka, ale już dobrze pisze do głownej administracji gameforge, niech zrobią porządek zarówno z modami na forum jak i w grze. Miłego przetopu i SzO ” nie zapomnij podania o antymaterie równość poległa już dawno a jeśli jej szukasz to na pewno nie w ogame. Gratki Cycek że poleciałeś na coś więcej niż satelity s…
-
gasmile.gif gasmile.gif gasmile.gif Only InnDem gasmile.gif gasmile.gif Takie tam trzepanie Bunkra. Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hot_Shot2 [InnDem] ________________________________________________ Okręt wojenny 19.539 Pancernik 40 _________________________________________ Obrońca JestemMietek ________________________________________________ Mały transporter 672 Duży transporter 658 Recykler 1.800 Sonda szpiegowska 134 Bombowiec 18 Satelita słoneczny 6…
-
Jest Co przetapiec gratulacje ST i pokaźnego zysku.