Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 46.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Kromak: „a ja chyba zaczne zglaszac te pomowienia jako trolling ” Kromak gracie z Yes-Manem jako koalicja także nie dziwi mnie to że trzymasz jego stronę. Ty z franczeskiem zasypujecie skanami całe uni, wstrząsy tektoniczne na planetach są od 1 do 9 gali od waszych skanów, ale to się chwali. Także takie ST to Ty powinieneś wstawiać, a nie Yes-Man który ściąga urlop i wali od razu ST. Tylko to mnie w Tym dziwi. Jak można zdjąć urlop i za parę godzin zrobić ST z takim przytupem. Chyba że …

• Nie ma to jak zdjąć urlop spushować się i znów iść na urlop. Dobry jesteś nie ma co! Ale nie mnie to oceniać.tickety i tak na Ciebie polecą.

• Próby moonowe

marcin21m - - DiD Uriel

możliwa wymiana prób?

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

marcin21m - - Spam

youtube.com/watch?v=g4arvDxKVIo

marcin21m - - Spam

Cytat od Alborosie: „był jeden zajebiaszczy remix tego kawałka w nie inwazyjny sposób, ale nie potrafię go znaleźć już od od 6 lat mówię o Katyuschy/ Kalince ” youtube.com/watch?v=yRWSTmB-QHg Może o to Ci chodziło?

marcin21m - - Spam

youtube.com/watch?v=uzCleIHK2lU

• Unifusion

marcin21m - - DiD Kallisto

trzeba kont poszukać zeby było co pushować ups tzn złomować po uf...

• Który to już raz Pan.Zdobywca złomuje tego Pana. Przystopuj trochę z tym pushem:) Gullego i tak prześcigniesz nie długo. Bo przecież o to Ci tylko chodzi!

• Kobieta za sterami ciężkiej floty o rany. Nie pozdzierało tipsów z paluszków? Takie dwa pytanka? Czemu Grubego nie ma już w Komornikach? a druga sprawa kiedy Kaliber wróci z urlopu?

• Ta gra już wegetuje nic się nie dzieję. Powstało nowe uniwersum Zagadra statystki są śmieszne 3,657AKTYWNYCH(dane z Ogniter) po wakacjach nowe uniwersum będzie prosiło się o połączenie. Jakieś gimbusy tą grą zarządzają i nic wiecej!

• Nie ma fuzji dobrzy gracze odchodzą. Koniec ogame jest bliski. Czekajcie dłużej to już nie będzie co łączyć!

• O jakim państwie mowa?

marcin21m - - Nauka

buleon ma rację i zadaje.

• Historyczny

marcin21m - - Nauka

zgadza się zadajesz

• Historyczny

marcin21m - - Nauka

W tej bitwie zginęło ponad 1.200.000mln ludzi z obu stron konfliktu. 6państw i 18 Dowódców brało udział w tej w tej wojnie po obydwóch stronach. Bitwa ta trwała pół roku. Na temat Tej bitwy wyszło dużo gier filmów muzyki i książek. O jakiej Bitwie mowa?

• Historyczny

marcin21m - - Nauka

Cytat od Toadie: „marcin21m: Jeśli znajdziesz wiarygodne źródło potwierdzające, że w bitwie pod Bałakławą szarżowało na raz 30 000 jeźdźców to uznam odpowiedź, ale z tego co widzę, to 30 000 osób uczestniczyło w całej bitwie a szarże były tam dużo mniejsze, co oznacza, że odpowiedź nie jest poprawna. ” Wybacz nie zrozumiałem dobrze pytania myślałem że liczą się obydwie armie w szarży a tu chodzi o jedną stronę wybacz to moja odpowiedź jest błędna. W Bitwie pod Bałakławą starły się armie Wielkiej…

• O jakim państwie mowa?

marcin21m - - Nauka

Nie dokończyłem czytać Twojego pytania a już wiedziałem o jakie państwo chodzi jak dla mnie to prościzna W tym państwie występują regiony, największy z nich liczy prawie 26 000 (km²) To Państwo ma swoją Eksklawe w innym sąsiadującym państwie. O jakim państwie mowa?

• O jakim państwie mowa?

marcin21m - - Nauka

andora

• Historyczny

marcin21m - - Nauka

Bitwa pod Bałakławą 30 000

• Gra o Tron

marcin21m - - Rozrywka i hobby

SANSA STARK?

• Legia Warszawa

marcin21m - - Piłka Nożna

meczyki.pl/skroty/28097/fc_ste…zt_legia_warszawa_11.html skróty z meczu. Świetny mecz Kuciaka!