Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, obserwowałem od dłuższego czasu, nagle minutki - lot i bum Pozdrawiam cały sojek BaW, Sienia (wstawiaj to swoje ST już, dawno nikt top1 nie pobił ;]) i ircowy kanał Dnia 16-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sudim [BaW] ________________________________________________ Mały transporter 265 Duży transporter 15 Krążownik 217 Okręt wojenny 135 _________________________________________ Obrońca bbshark ________________________________________________ Duży transport…
-
Witam, za 2 razem weszło Pozdrawiam cały sojek BaW oraz znajomych Dnia 14-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sudim [BaW] ________________________________________________ Krążownik 107 Okręt wojenny 88 _________________________________________ Obrońca ikar84 [Exodia] ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 357 Krążownik 29 Recykler 15 Wyrzutnia rakiet 22 Lekkie działo laserowe 85 Ciężkie działo laserowe …
-
Pozamiatali Za dużo tych łysych się po promce zrobiło Sz przetopu
-
Witam, Znalazłem bunkier, szukam kompanów do lotu (problemy były bo pan zielony dla wielu :P) musieliśmy zachować współczynnik dlatego takie straty wyszły (jeszcze trochę SS przekłamał), ale suma sumarum zysk (złom nasz bez 5 reckow mety) jest i fajny ACSik sojuszowy także nie narzekamy. Dzięki za lot serko, pozdrawiamy sojusz, sienia, bake'a i wszystkich znajomych / Obrońcy zostawiony moon, więc Szo Dnia 10-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sudim [BaW] ___________…
-
Witam, Coś tam znalazłem to wstawię, póki progów nie zmienią Dnia 07-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sudim [BaW] ________________________________________________ Duży transporter 10 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 52 _________________________________________ Obrońca dawid881112 ________________________________________________ Mały transporter 21 Krążownik 11 Recykler 5 Sonda szpiegowska 10 Wyrzutnia rakiet 70 Lekkie działo laserowe 9 Ciężkie działo laserowe 1 Działo…
-
Witam, Pierwsze koty za płoty, po długiej przerwie. Pozdrawiam cały sojek BaW (zaczynamy panowie :)), serko dzięki za pomoc (niedługo razem tu zawitamy, mam nadzieję po dobrej stronie ;p) Obrońca zebrał sporo złomu także Szo. Dnia 06-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sudim [BaW] ________________________________________________ Krążownik 47 _________________________________________ Obrońca Wielebny [PonyClub] ________________________________________________ Mały tra…