Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 58.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
co kilka dni zerkałem i czekałem sobie kiedy padnie konto nie wiem czy sprzedałem je Tobie vegi bo gosc napisal anionimowo na gg (skad znal ?), kase przelał w ciemno no i konto dostał. Póki grałem to tylko mapi na obronie był zagrożeniem ;D gj vegi i powodzenia dalej ZLY SEN, sorry, ze tak bez słowa odszedłem ale to był spontan i szybka akcja z tym gg a pozniej juz nie mialem ochoty wchodzic tam
-
WELCOME AGAIN [ciach] pozdro dla ZS [ciach] Dnia 22-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor TOX [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 27.143 Okręt wojenny 15.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Time to say goodbye [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 3.500 Duży transporter 13.875 Lekki myśliwiec 8.660 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 170 Okręt wojenny 10 Statek kolon…
-
Bad Whisky [ZLY SEN] vs. lisek123c [Genesis] 711.78% Bad Whisky [ZLY SEN] vs. pdlst 704.5%
KingTox - - Starcia Spica
Post[ciach] GRATY whisky jedziesz dalej Moderator Ruda:Obraza
-
nie no masz racje york ;d 100% racji ale lubię się droczyć z nimi bo myślą, że to wszystko na poważnie. Lepiej, że ktoś kupił i gra niż żeby konto mialo wieczne u albo poszło pod pusz do sosa czy waita. Wkurza mnie atakowanie pla w tym starciu, że to on niby kupił od letty to konto a sam bylem świadkiem na konfie jak to wszystko sie działo. A i konta nigdy nie kupiłem bo sam dawałem rade dojść wysoko ;D a do kupowania kont nic nie mam po prostu pobawiłem sie z ragnarem bo pisze o zajebistości a …
-
według mnie posprzedawali konta eol kupił daisy ragnar kupił incepcje wujka kupił ? vegitto ? whatever letty nie wiem ;d moje ? jestem puszerem vel wait4pranger tez sprzedal z tego co patrze teraz gram eko kupil wariatek nercro przejal ktos ponoc od kalkina no i to tyle bo reszta sie nie licz zbanujmy wszystkie te konta.. Proszę GO o reakcje szybko. Niech topka się zmieni bo obecna to kpina . Tickety już poszły żeby spamu nie bylo to starcia gratuluje jeszcze raz, zysk meta itp itd [ciach] Admin…
-
Z racji tego, że idę na u i nie mam pojęcia czy wrócę czy "chyba" przejmie konto najbardziej znienawidzony gracz na speed uni (if u know what i mean) from ZS to wstawiam farmingi z ostatnich 2 dni. $65 $66 $67 Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 13.025 _________________________________________ Obrońca dawiduzumaki76 [Pol] ________________________________________________ Mały transporter …
-
pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 16056.75% & pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 1614.53%
PostCytat od ^ZemstA^: „inna opcje to : -tox znajac zwyczaje methoda wystawił go bo chciał się wkraść w łaski pl'a -Miał za dużą flote jak na ten sojusz i za bardzo się wyróżniał Szkoda kolejnej wtopy miałbyś juz całkiem ładna flote a tak to ciut słabo. Szo i lataj z malpa ” Dla Ciebie Pan Tox edit: mam dystans większy od Ciebie pewnie bo wszystko co tutaj na forum robię jest tylko i wyłącznie żartem bądź prowokacją żeby móc sobie później pożartować
-
TOX COMPANY
Postdobra, no to sie bawimy sil dopadne Cie ja albo moi ludzie i nie [uciekaj] na u tym razem [kolego] Super Moderator Dziuba:Przypominam, że wulgaryzmy, również w formie ocenzurowanej, są niezgodne z Regulaminem.
-
Co tu dużo mówić, obrońcy życzę Szo, żeby było co farmić w przyszłości scr.hu/253BNl scr.hu/dR5gq1 Pozdro dla soja i znajomków ps: słabo wyszło bo miałem zapchane sloty i niecałą flotę dostępną Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 9.625 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mamuska ________________________________________________ Mał…
-
pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 16056.75% & pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 1614.53%
PostWielkie graty sie należą, szkoda methoda no ale nie odebrał fsa ZYSK miodzio i masz co robić dzisiaj teraz po emeryturze EKB każdy już chyba wie kto teraz tutaj rządzi do następnego
-
$63 Pozdro dla sojuszu i Buddy 20% przekazane organizacji FIT Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 11.631 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca miky [BMJ] ________________________________________________ Mały transporter 1.002 Duży transporter 230 Ciężki myśliwiec 1.066 Krążownik 1.364 Okręt wojenny 787 Recykler 8 Sonda szpiegowska 16 Bombowiec 658 Pancerni…
-
TOX COMPANY
Postjestem pod wrażeniem odpowiedziałeś poprawnie 5/5 Nie przyjmę Cię jako wolontariusza tylko stażystę do TOX COMPANY. Nauczę Cię jak odbierać haracze od metali i kryształów. "Bogacić się kosztem innych w ogame" nabierze dla Ciebie zupełnie nowego znaczenia. Nie tylko farmingami i handlem się bogaci tutaj. Ludzie sami będą Ci wysyłali surowce byle dałbyś im już spokój i ewentualnie zapewnił ochronę. Najważniejsze jest dawanie przykładu raz na jakiś czas co ich czeka jak odmówią. Czekamy teraz na of…
-
TOX COMPANY
PostTHANATOS TO BY SIĘ WIĄZAŁO Z KARANIEM OSÓB ŁĄCZNIE ZE ZJAWAMI TAKŻE PRZEMYŚL SPRAWĘ BO JEST POWAŻNA I NIE MA TUTAJ MIEJSCA NA ŻARTY. EWIL TWIN JAKI MASZ NICK W GRZE ?