Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS Nabu san [SPECTRE] & morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] vs. Axerd [UMBRELLA] - 16800%
Hawatt - - Starcia Taurus
PostCytat od pr0Cooper: „Ładne starcie jest zysk. jest zabawa 8-) gratulacje” Tia... Z tym zyskiem to pewnie masz niezłą zabawę - w końcu te parę pushkont na darmo nie przenosiłeś (sidor, AntyBot, Baron, D4RKrzys) - bo nie sądzę, żebyś inne zyski miał na myśli Ax - jak zdecydujesz o odbudowie to masz wsparcie. Atakierom gratencje.
-
TOP 3 SOLO; Mastercook [AHT] vs Luck Skywalker [Republika i JEDI] - 3725,68% + farming + zbiórka
Hawatt - - Hall of Fame
PostW pierwszej chwili pomyślałem tak jak Predator - znowu AHT - spadek 6 pozycji we flocie - tragedii nie ma - jest tradycja! Ale paczę... - wow.... procent pięknie wydłużony, do 4 cyfr - graty AGD! Tfu.... AHT a właściwie Mastercook! Tyle pieczystego z drobiu to już dawno w piekarniku nie było - szacun Straty we flocie odbudujesz a miejsce w Sali Chwały zostanie, graty! Obrońcy chęci i zaparcia do dalszej hodowli Gąsek.
-
Zamiast szybkiego ,,graty, ładna akcja, dorwałeś go'' napiszę tak: Przede wszystkim szacun za poziom wypowiedzi i reakcji Pirata (masz rację za wegim, to tylko cyferki ale jednak boli jak ich ubywa). Każdemu kiedyś, prędzej czy później trafi się tak, że nie będzie mógł zająć się flotą - to pewnik (wiem to z autopsji, chociaż odrobina szczęścia sprawiła, że póki co nikt w moim przypadku tego nie wykorzystał), dlatego powód bfs jest moim zdaniem nieistotny. Po drugie, szacun dla wegiego - ma ciąg …
-
Top 1 SOLO (40#); Finek [Umbrella] vs empire of the sun [G-Over] - 4622,23% + farming + zbiórka
Hawatt - - Hall of Fame
PostGraty akcji, zysku i kunsztu. Przetapiaj na flotę, niszcz i pustosz! Szkoda, że to akurat na Empire padło ale ślepy (los) nie wybiera Może naSTępnym razem już Coś Skuteczniej do wojny?
-
Top 7 ACS: Finek i kostek92 [Umbrella], Typson i abc [NASA] vs OWieczka [CS] - 2483% + moonkill
Hawatt - - Hall of Fame
PostMasakryczne ilości GS! Rozjechana OWieczka, szkoda tylko, że nie do wojny ale i tak graty za zgranie. OWieczce spokojnych pastwisk, szkoda tylko, ze konta nie skasował a dołożył do Hipermaketu Wedla. Widać takie zwyczaje, na jakie kasa, anty i GO pozwalają
-
TOP 1 SOLO; (SOLO 36#) Apsik12 aka Fnk [Umbrella] vs Sheppard [AHT] - 4234,21% ODWET za MisiuGD
Hawatt - - Hall of Fame
PostGraty top 1 solo ST. Spostrzegłem spadek obrońcy o 98 pozycji, poszukałem i znalazłem PZ - robiło wrażenie No cóż, raz na stole raz pod stołem - taka kolej rzeczy... Obrońcy SzoF, jest co odbudowywać...
-
ACS; aplik12 [NASA] vs Tutsi, luca brasi i Czekoladowy i MoonMaker [CS] - 2308,11% + moon
Hawatt - - Hall of Fame
PostDla Obrońców gratulacje udanego podstępu a a aplikowi12 SzoG Szczerze mówiąc, jakoś się spodziewałem, że Tutsi to pułapka. Obserwowałem jej resztki i coś za dużo tam zostało i za długo stało... Pomysł z wykorzystaniem idlaka nie nowy ale jak widać skuteczne są i stare, często zapomniane metody
-
No i widzisz aplik - można? Można! Zamiast latać mi po nocach po Sojusznikach i wymuszać sepuku... Graty wlotu, piękna flota poszła w piach - z pożytkiem dla czystości sytuacji. Macie wsad do stoczni - miłego przetapiania na dalsze obrazki. Obrońcy chyba niczego nie trzeba życzyć, bo przecież nadal posiada ponad 23k panter?
-
Top 2 ACS : wegi,Fnk [Umbrella] Wisior,aplik12 [Nasa] vs dexter [ZWB]-4527,6% +zbiórka
Hawatt - - Hall of Fame
PostZnamy się mało, z kilkoma z Was wymieniłem ledwie parę wiadomości a połowę z Was znam mniej niżbym sobie tego życzył... Jednak ponieważ: a) dzięki Wam awansowałem 1 miejsce b) doceniam kunszt i poświęcenie dla obserwacji celu c) jeden taki z ZWB (były Sojusznik) dybie wciąż na moje transportowe obrazki i recki d) dexter też był zaangażowany w powyższą działalność, to - gratuluję zgrania, współdziałania i efektu końcowego - zysku i chwały z top2 ACS! @wegi: Axerd a nie Axred (wiem to na pewno bo …
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
Hawatt - - Hall of Fame
PostGratuluję wlotu i przede wszystkim wyczucia atakierom. ,,Mały'' Losiek już nie taki mały... Obrońcy SzoF - każdemu się może zdarzyć. Powody zwykle są różne ale efekt ten sam - ubytek w obrazkach Rozumiem radość Axerda z zezłomowania konta B.Lamki (choć jak go znam, to wolałby brać w tym czynny udział) - pamiętamy jaki numer między innymi jemu wywinął poprzedni właściciel zezłomowanego konta. Nienawiść to silne i bardzo negatywne uczucie i nie sądzę, żeby zarzucanie komuś, że takowe odczuwa pasow…