Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Najzwyczajniej nie chciało mi sie bawić w podliczanie , napisałem jak było . Obrońcy życzę szybkiej odbudowy o ile już nie odbudował , po zebraniu pz pogratulował , baa nawet przeprosił że podkradł moje PZ . Również pozdrawiam

• Witam . Recków zbrakło nie zebrane zostalo 50kk mety . Obrońcy SzO Pozdro JEDI Dnia 10-07-2020 05:19:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EoS [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 70.983 Ciężki myśliwiec 3.268 Krążownik 10.391 Okręt wojenny 1.193 Pancernik 5.217 Bombowiec 248 Niszczyciel 137 Reaper 168 Pathfinder 1.912 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca chicken [G_T] _______________________________________________…

• Witam , troche zamulilem z wrzucaniem ST , jakoś czasu mało i mi sie nie chciało . Obrońca akurat logował sie jak wpadałem i w pół godziny zebrał cały kryształ i połowe mety , zebrane zostało 175.634.700 szt. metalu i 125.800 szt. kryształu. Pozdro JEDI Dnia 09-07-2020 10:59:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EoS [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 74.937 Ciężki myśliwiec 4.469 Krążownik 7.897 Okręt wojenny 1.168 Pancernik 5.211 Pathfinder 2.00…

• Gratki i czekam na kolejne ; )

• Witam . Nie tak to miało wyglądać ale no trudno , miała być wygrana wyszedł remis nie zdążyłem obrony zrakietować . 500kk mety i 40kk krisu podkradł bodajże Hulk . Obrońcy SzO Pozdro [LOTR] Dnia 24-06-2020 21:15:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EoS [LOTR] ________________________________________________ Duży transporter 1 Niszczyciel 2.377 Okręt wojenny 9.826 Bombowiec 3.178 Reaper 1.312 Pancernik 18.832 Krążownik 71.809 Lekki myśliwiec 230.553 Ciężki myśliwiec 10.659 Pathfinde…

• Pomyłka zaszła miało być moon -> moon obrońca sam nie wiedział dlaczego poleciało na planete

• Witam Starcie to weszło na naprawde wielkim farcie , akurat nocka w pracy była i widziałem tego FSa moon -> planeta . Już wiedziałem że musze to złapać bo kolega naprawde dobrze się pilnował , FS zawsze odebrany , aktywny prawie cały czas , kiedyś tam nawet próbowałem moona ściągać bo pare US dosłownie ale z marnym skutkiem . Jakieś 2 godziny zawrócił dopiero po zalogowaniu , miałem nieocenioną pomoc od sąsiada Arle , dzięki za to klikanie i pilnowanie kiedy ja nie mogłem . Styrany po nocy uciek…

• Witam Skoni latał na mnie .. próbował ale nigdy nie udało mu sie nic zdziałać , za to ja miałem dziś więcej szczęścia i udało się go złapać . Na 5 sekund teleport poszedł i skoni w reckach ,niestety nie zdążyłem puścić reckow w 5 sekund.., i efekt tego taki że zebrał 600kk mety i 50kk krisu z PZ . Po ST zdziwiony że byłem aktywny , pogratulował akcji także ok , pozdrawiam i SzO . Pozdrowienia dla [JEDI] Dnia 17-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skoni [Red Moon] ____________…

• Graty starcia , % zostanie top 1 pewnie na długoo ... Czekamy na wpis obrońcy co tam sie wydarzyło

• Witam Dziś tankowanie paliwa od rana Pierwszy lot po złom z turboreckami .. fajnie to lata fajnie Kolega nie odebrał FSa i efekt poniżej , nie był to 1 lot na tego Pana . Pozdro dla chłopaków [JEDI] . Dnia 12-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commodore Eos [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 50.781 Okręt wojenny 15.022 Pancernik 26.774 _________________________________________ Obrońca Captain Zenith [SOP] _______________________________________…

• Witam Na Octansie moje pierwsze ST nadające się na forum ---> Obrońca przysnoł chyba bo widziałem że siedział lekko po północy jeszcze .. Kolega Chrust z [TEREFERE] chętnie poleciał ACS . Oczywiście reckow zabrakło stąd podziękowania dla Smoczka za użyczenie i chęć współpracy , finalnie udało się zebrać wszystko . Ktoś na pół godziny przed atakiem próbował napsuć krwi tworząc aktywności a to na matce a to na moonie na który lecieliśmy co nie powiem troche mieszał w głowie , byliśmy o krok o zawr…

• O prosze jak miło popatrzeć ;D. Gratki Mirek za to . Atakującemu SzO i równierz pogratulować postawy po stracie

• Wiedziałeś kiedy zdjąc Urlop ;D . Graty

• Krolik to nocny grajek tylko że totalnie nie pilnuje floty , ponoć już odbudowany . Akurat wczoraj nie .

• Dzis nadprzedstrzenny 15 wbijam , skonczy sie podkradanie PZ

• Witam Co do starcia dopiero za 2 razem sie udało , kolega chyba poplynol z % i nie wyslał FS . Myślałem już że nie zdąże z reckami bo widziałem że Lemanowy lecial na planete jego , PZ stało ponad godzine , jednak wszystko pozbierane . Agresor Commodore Eos [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 119.983 Okręt wojenny 14.750 Krążownik 50.261 Pancernik 17.624 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca rambo [Emeryci] ______________________…

• Witam Postanowiłem od teraz wrzucać to co ustrzelę , a więc do rzeczy trafiło się dzisiejszej nocy , standardowo skan czekanie na minuty lot i bum . Kolega zalogował sie pare minut po starciu i zebral 260kk surki , jakbym dograł recki z flotą atakującą ST by nie było . Dnia 29-05-2020 03:45:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commodore Eos [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 123.433 Okręt wojenny 14.718 Pancernik 17.625 Krążownik 51.789 Sonda sz…