Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 46.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostGraty udanej akcji Hejduk a co Ty tak mało zabawek masz co? pozabierali Ci czy pogubiłeś? klep flotę, siadaj do biurka i obmyślaj kolejny misterny plan tym razem na Librze. Pozdro
-
Graty top1 ACS...ale nie dlatego się tutaj wpisuje Graty Akcel za decyzje jaką podjąłeś, straciłeś flo broniąc sojusznika zakończyłeś grę zachowując twarz, a nie jak większość "oddając" konto na przeoranie. Odpocznij sobie i widzimy się w przyszłości, no i wpadałbyś częściej na izar, a ja będę się starał jak najszybciej osiągnąć tą 100 Pozdro Mordo!
-
Graty, ładnie oracie tą Librę pozdrówki są to i wpisać się wypada oby tak dalej Acek i czekam na jakąś ładną solówkę pozdro
-
Potwierdziło się to o czym myślałem od dłuższego czasu, że PanSzarlatan i Koxuboss potrafią tylko w układzie DT zdjąć Graty obrony.
-
Cytat od corpse: „Graty panowie atakiery pewnie mocno zaskoczeni tak jak i na Yakini bylo jak wywinelismy razem taki numer ” Taaaaa atakierzy tak zaskoczeni, że wszyscy do dzisiaj się jąkają... i nie zanosi się na poprawę
-
Zostaje...po tych wszystkich namowach, groźbach i luźnych rozmowach nie mógłbym od tak o po tym gongu sobie odejść Dostałem nawet propozycje przejęcia konta Endy'ego (dziękóweczka Endy, zawarcie znajomości z Tobą było jedną z najlepszych rzeczy jaka mnie spotkała na tym uni, mam nadzieję że jeszcze pogramy razem po wakacjach :D) i dalszego grania flotą, ale na razie sobie odpuszcze i pozostane przy swoim klepiąc spokojnie eko Wiele razy powtarzałem, że gram dla ludzi więc pora obrócić słowa w cz…
-
straconych faktycznie ale też top5 zniszczonych więc nie jest tak źle
-
Napisze coś i ja Na wstępie przepraszam cały Bwolf, przechodząc do Was na czas wojny miałem duże ambicje po 2-3 miesiącach niezłej gry z mojej strony, sam byłem zdziwiony iż po nienajlepszym początku tak dobrze mi idzie. Można powiedzieć, że wojna przegrana przeze mnie, biorę to na klatę. Mam nauczkę, aby w wojenki bawić się ze swoją stałą ekipą - nie ma się później takich wyrzutów. Co do samego starcia -[ciach] koncertowo, puściłem fusy z paliwem, miałem telepnąć tylko flotę z 7g na jakiegoś in…
-
Gratsy, widzę że tu psujecie zabawki oby dobra passa trwała jak najdłużej topcie na kolejne latajki i do przodu obrońcy SzO
-
Bry Flota wypatrzona przez pzypadek, następnie mozolne szulanie kompana do lotu Kompan się znalazł i wylecieliśmy w długą podróż, lot spokojny i owocny :) Pozdrawiam Olsznka, Acetona, Pekina, Morda, Szwadron Świstaków oraz Bwolf z Izar, buddy oraz serdeczne podziękowania dla grajtrollu za lot Jak grajtrollu napisze kogo pozdrawia to będzie edit Dnia 07-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor grajtrollu ________________________________________________ Krążownik 38 Okręt w…