Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
to pływak też tutaj?? fajny wlocik gratki ST i powodzenia dalej obroncy SzO i mniej wiary w bunkry
-
Cytat od Sariel: „Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej. Bawią mnie natomiast wpisy nieudaczników typu ten koleżka Kihuj czy jak mu tam co pewnie w zyciu ST nie zrobił, i wszyscy wedle jego mniemania musza flote za anty budować, co jak co ale tu pkt w zniszczonych mówią same za siebie kto skąd ma surowce.” Serio myslenie na prawde nie boli popatrz sobie na profil użytkownika forum i dopiero wtedy wypowiadaj …
-
Hahaha wargorek jakis ty smieszny... i my niby placzemy xD. Ty to na pewno "pokazales" klase i jak pisalem wczesniej mozgu za anty nie kupicie a to rw zal jak nie wiem po cholere to w ogole wrzucales mysleles ze ze komus bedzie przykro?? Idz sobie dalej plakac i uzalac nad soba ze tyle floty za anty poszlo w piach ;). A teksty w stylu "Masz jakies dowody na to ze moja flota wyrosla z anty ?" Wsadz sobie w kieszen. Rozmawiam z ludzmi i slepy tez nie jestem wiec teraz by byc w topce na ogame albo …
-
Cytat od astell: „Cytat od Kihaku Sureiyaa: „hahahah sojusz ze średnią pkt wojskowych 131.467 wypowiada wojnę sojuszowi który ma średnią 59.908 i my niby sobie słabych przeciwników wybieramy :P. No ale wojna to wojna może być ciekawie ;).” Pamietaj za to ze kopalni ci nie zezłomuja obu stronom powodzenia” Czytanie ze zrozumieniem się kłania czy w tym poście pisze coś o kopalniach?? ja przedstawiłem po prostu statystyki dotyczące punktów wojskowych i wyraziłem się co do waszej paplaniny związanej…
-
hahahah sojusz ze średnią pkt wojskowych 131.467 wypowiada wojnę sojuszowi który ma średnią 59.908 i my niby sobie słabych przeciwników wybieramy :P. No ale wojna to wojna może być ciekawie ;).
-
to tym bardziej witamy serdecznie gratulacje i przetapiaj na co tam chcesz obrońcom SzO
-
Ładne przywitanie z sojuszem Tylko gratulować %%% oraz chęci siedzenia po nocy :P. Miłego przetopu złomu bo jest go trochę ;). Obrońcy natomiast SzO
-
Cytat od Lannister: „Dziękuje, że posłuchałeś głosu ludu i udało się przekazać taką konfigurację jaką chcieli gracze.” Trochę z tym głosem ludu przesadziłeś. Na forum jest 133k użytkowników wypowiedziało się w ankiecie może z jakieś 450 osób czyli coś koło 0,34%. Natomiast za eko x5 było 171 osób czyli w przybliżeniu 0,13%. Dodatkowo z ogame już naprawdę musi być cienko jeżeli robią takie uni jak EB. Jeżeli też mam być szczery do mnie ta konfiguracja nowego uni nie przemawia.
-
Cytat od Krabator: „Cytat od Divisionis: „ To jest przerażające, niby człowiek powinien się już przyzwyczaić, że przez internet anonimowi kozacy wylewają pomyje na innych, szydzą, bluzgają, po prostu nienawidzą. Niektórzy narzekają na antymaterię a większość z nich kupuje, bo wg. nich to nic złego jak sobie kupi geologa i komandora ale już wyklikanie laserów to lamerstwo. Lamerstwem może być fakt, że ktoś nie przewidział takiej sytuacji gdy jest ona w pełni dostępna. Po prostu żal i tyle. Sam je…
-
w sumie miałem okazję oglądać to starcie na fali taki fuks :D. niestety pomóc z zbiórce nie miałem jak bo pewna osoba trochę zrypała i urlop miałem do 14:30 ;p. W każdym razie faktycznie jak pisaliście wcześniej [ciach] mnie obchodzi co robicie z kasą i jak dla mnie możecie nią nawet tyłek w klozecie podcierać jednak ewidentnie ldl kupione ze anty i recki którymi szuflowany był złom z pz również. Każdy tutaj też ma prawo się wypowiedzieć bo niby po co wrzuciliście to RW?? Nie rozumiem przez to c…