Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Msciciel [WLwD] vs. ketraBik [FedGal] ~ 233.34% Dnia 07-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Msciciel [WLwD] ________________________________________________ Krążownik 1.500 _________________________________________ Obrońca ketraBik [FedGal] ________________________________________________ Duży transporter 2.423 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 6 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Msciciel [WLwD] _______________________________…
-
Tak to jest jak ma się pseudo flotę to nawet nie ma czym obronić gratuluję szybkiej reakcji
-
Cytat od tomee: „Cytat od mismalinowy: „Ziutek gratulacje, dlugo to planowales ale swietnie wyszlo topcie na wiecej zeby karuzela krecila sie dalej a agresorom wiecej rozwagi nasteonym razem ale to byla dobra nauczka, od wiekszych cwaniakow i starych lisow. Chtry traci wiecej ” Graty Ziutek, Ty nawet nie grając grasz haha Masz te renome, musze przyznac ” Ej ej ej wpadłem chwilę pograć i już wiedziałem co robić Misiumalinowy weź mnie trochę popuszuj bo ziutek zostawił mało samolotów
-
Dzień dobry takie o to przywitanie z Uni. Jak mówię, że wejdzie to wejdzie. Gratki bo fajnie nam to wyszło
-
lo matko...ziutek szybko poszło. Gratki trafienia tego nubka.
-
Cześć robaczki youtu.be/1kfUnvvRvMM?t=2m00s Pozdrawiamy MNS Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lece Bo Chce [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 34.659 Mały transporter 2.222 Okręt wojenny 5.995 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca karus [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 1.175 Duży transporter 2.974 Lekki myśliwiec 2.761 Ciężki myśliwiec 277 Krążownik 1.245 O…
-
Dzięki za pozdrowienia gratki obrony, kolejna flota zestrzelona przez Was w taki sposób do zobaczenia pewnie niebawem