Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki chłopaki dla Maresco
-
Witam panowie to wy jeszcze żyjecie Gratulacje dla was pozdrawiam cały swój były sojusz
-
Bez historii flotka i satelity od dawna schowane za obroną aż nadszedł dzień w który stwierdziłem z małym zyskiem ale dam radę Pozdrowienia dla znajomych i dla obrońcy Agresor Monk [BBB] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 416 Bombowiec 565 Niszczyciel 33 Pancernik 70 _________________________________________ Obrońca Jarkos [ROJ] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myśliwie…
-
No cóż gratulacje bezapelacyjnej wygranej liczyłem co prawda że chłopaki z Retro mocniej się przeciwstawią ale i tak wielki szacunek dla nich że nie położyli się przed przeciwnikiem dla was również Gratulacje
-
Flota odnaleziona już parę dni wcześniej nie chciałem jej ruszać ze względu na ujemne punkty honoru ale dzisiaj wygrała chciwość i wolna chwila w pracy Pozdrowienia dla całego Terroruitradycyjnie Heptuna Obrońcy Dnia 29-06-2017 10:16:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Monk [TERROR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.400 Krążownik 350 Okręt wojenny 178 Pancernik 58 _________________________________________ Obrońca sisio [HUS] ______________________…
-
Pan brzydko atakował moją planetkę nie patrząc na zysk a jedynie niszcząc satelity i szczątkową obronę więc w ramach rewanżu musiałem jakoś zadziałać nie wyszło raz czy drugi ale przy kolejnej próbie już tak Pozdrowienia dla całego TERROR indywidualnie dla Heptuna Mimo wszystko dla obrońcy może się jeszcze kiedyś nasze floty spotkają Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Monk [TERROR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.061 Ciężk…
-
Wszystko ładnie pięknie tylko dlaczego w opisie informacja że złomu nie zabrałeś a w raporcie że zabezpieczyłeś cały komuś się nie chciało przestawiać w konwerterku leniuszek ale wlotu i tak gratulacje a dla obrońcy tradycyjne
-
Na tego pana szykowałem się już chwilkę niestety zawsze za mało floty lub recków no ale w końcu mówie a niech będzie spróbujemy no i się udało nawet jakiś zysk zrobić. Pozdrowienia dla całego Sojuszu Terror Heptuna i Bumera oraz odwiedzających Specjalne podziękowania dla Bumera za turbo recki No i dla obrońcy Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Monk [TERROR] ________________________________________________ Duży transporter 170 Lekki myśliwiec 1.500 Krążownik…
-
Witam przeglądających Pan po raz kolejny próbował się nierozsądnie zemścić za jeżdżenie codzienne po nim i jego sojusznikach oglądałem ten lot i nie wierzyłem jak można tak było ale złom pod dom darmowa próba moonówa szkoda że nie skuteczne ale nie będę narzekał. Pozdrowienia dla całego TERROR w szczególności dla Heptuna Dla atakującego Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dupasrola [lux] ________________________________________________ Krążownik 56 Okręt woj…
-
Tak się jakoś udało że mimo marnej floty zmieściłem się w progu więc i wstawiam to ST bez historii bo co tu opisywać flota stała floty nie ma Pozdrowienia dla całego TERROR Dla obrońcy tradycyjny pakiecik Dnia 08-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Monk [TERROR] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 600 Krążownik 194 Okręt wojenny 58 Pancernik 7 _________________________________________ Obrońca omega ___________________…
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
MONK85 - - Hall of Fame
PostAch duma mnie rozpiera w obronie w pięknym stylu wielkie gratulacje dla wszystkich biorących udział Ps. Już niedługo będę mógł do was dołączyć tylko z dex poprawie i rozpoczynam intensywną odbudowę sił
-
50 życzeń [CNP] Tajny Agent Krecik & RealBadAngel & Avinashi & PanNurek vs. SZAKAL [CPN] = 1489 % [TOP6 ACS]
MONK85 - - Hall of Fame
PostGratulacje dla atakujących w szczególności dla RBA oraz mojej niedawnej pogromczyni Avinshi SZAKALOWI SZO