Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[WINTER] Winter Is Coming 42 743% : 6 135% [RMN] Royal Manticoran Navy Zakończona
MichaL - - Wojny Libra
PostMethodmajster [WINTER] vs. MichaL [RMN] 264,41 % dla RMN Dnia 10-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Methodmajster [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca MichaL [RMN] ________________________________________________ Duży transporter 760 Krążownik 881 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 75 Niszczyciel 156 Pancernik 104 Wyrzutnia rakiet 1.572 Lekkie działo l…
-
Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] vs. MichaL [RMN] & jimi [G M] ~ 9955.34% WOJNA
MichaL - - Starcia Libra
PostMam nadzieję, że wyciągnę nauczkę z tej lekcji... Tak naprawdę to wiedziałem o 5 rano , że będzie złom a do 13 czekałem tylko na ogłoszenie wyroku i patrzyłem jak ten topór opada. Co zrobić nikt tu się nie załamuje działamy dalej i gramy dalej. Oczywiście graty dla ekipy złomującej bo akacja była b dobrze przygotowana i dopięta nic się nie działo na "pałę " + przesiedlenie planety. Najbardziej z tego wszystkiego mi szkoda moich kolegów i koleżanki z sojuszu bo przeze mnie straciliśmy niemały pro…
-
[WINTER] Winter Is Coming 42 743% : 6 135% [RMN] Royal Manticoran Navy Zakończona
MichaL - - Wojny Libra
PostMyślę, że czas najwyższy ocieplić atmosferę na Librze !!! Wszystkim wyjdzie to na zdrowie
-
Technik [RMN] & Schan [MAFIA] & Bizon [MAFIA] & bdnu [RMN] & blokers [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] ~ 118636.19% TOP1 ACS
MichaL - - Starcia Libra
PostNo Panie Michale to żeśmy Bohuna usiekli Jeszcze raz graty za akcję jak w pracy odpaliłem komórę i ujrzałem raport to przysiadłem i wgniotło mnie w fotel :d Winterki zawsze pewni siebie i wszystkich dookoła wyzywają od puscherów a sami nie są lepsi. PZDR dla RMN i na wojne !!!
-
Royal Manticoran Navy [RMN] 21.181,54% vs Pack of death [POD] 0% Zakończona
MichaL - - Wojny Libra
PostGratulację Chłopaki ! Świetny procent i dodatkowo do ZERA . Patrząc na zgranie i umiejętności to każdą wojnę macie a teraz już mamy w kieszeni. Cieszę się że będę mógł uczestniczyć w czymś takim