Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 71.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dawno mnie nie było na ogame z braku czasu, znalazło się troche czasi i zysk się znalazł SzO obrońcy pozdro dla znajomych Dnia 06-04-2019 08:44:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca nowiq [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 526 Duży transporter 187.569 Lekki myśliwiec 1.133 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 13 Recykler 24…
-
Cytat od Pradawny: „widac TTD ma monopol na zlom u drewnianecuda..... teraz U a za kilka dni kto go rozsmaruje??? ” Ostatnio pisali wszyscy że TTD to tylko ciała daje i jest złomowane, teraz nagle są konta które złomuje tylko TTD Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, losujemy kostką kto kogo zezłomuje ??
-
Żeby nie było że nic nie robię Pozdro dla sojuszu i znajomych. Dnia 26-02-2019 12:02:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca drewnianecuda ________________________________________________ Mały transporter 36.918 Duży transporter 6.680 Lekki myśliwiec 74.945 Krążownik 2.491 Okręt wojenny 1.771 Recykler 1.938 Sonda szpiegowska 321 Gwiazda Śmierci 13 Pancern…
-
Cytat od ale cios antynazista: „ty grucha smierdzisz majsem ... malo tego konto z loardenu ostatno po 3 mcach zeszlo z urlopu pierwszy raz od fuzji i chcialo mi zrobic wymuszenie pushu na 10k rekow lezalo lezalo i w koncu wymiatacz se wziol... hmm tez go kupiles? tak ci spieszno do top 1?? musisz jeszcze stopic kilka kont a nie bany wymuszasz... oczywiscie graty za to co sie stalo ” Wypraszam sobie, moje konto nie jest i nie będzie na sprzedanie komukolwiek. A co do złomu to go zebrałem i zachod…
-
Pozdrowienia dla kolegów z SG-UF i TTD i szczególne dla smyka :-)), do starcia jest jeszcze dofarm ale niestety problem z konwerterem wyniknął i nie udało mi się ich dodać. Dnia 09-11-2018 08:08:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca abcdozmiany [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 37.167 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wy…
-
Pozdrowienia dla całego nowego sojuszu TTD specjalne dla Smyka i kolegów z SG-UF Dnia 30-10-2018 15:55:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca Atlantino [ATL] ________________________________________________ Recykler 1.300 Gwiazda Śmierci 207 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wymiatacz [TTD] __________________________________…
-
Cytat od Jim1993: „widziałem nieraz te gęsi i jeste ich więcej go zdjęcia Graty Admirale! ” Było więcej ale są niestety już zezłomowane, jest z nich ST sprzed kliku dni. Cytat od ^Bad Whisky^: „wymiatacz co ty bys zrobił bez swojego konta multi xiom ludkowi zycze odbudowy ” Pewnie siedział bym w kącie i płakał hehe Bo ty pewnie nigdy nie dostałeś cynka od znajomego. Jak uważasz że to moje multi to zgłoś, ja nie mam zamiaru się tłumaczyć.
-
DAwno mnie nie było ale jeszcze się nie skasowałem, pozdrowienia dla SG-UF Dnia 26-07-2018 14:19:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [SG-UF] ________________________________________________ Okręt wojenny 79.974 _________________________________________ Obrońca ludek1 [-KGH-] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 112 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wymiatacz [SG-UF] ________________________________________________ …