Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 71.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dawno mnie nie było na ogame z braku czasu, znalazło się troche czasi i zysk się znalazł SzO obrońcy pozdro dla znajomych Dnia 06-04-2019 08:44:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca nowiq [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 526 Duży transporter 187.569 Lekki myśliwiec 1.133 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 13 Recykler 24…

• Graty cannabis, dobuduj jeszcze z 50k i będziesz złomował tak jak smyku mówi hehe

• Cytat od Pradawny: „widac TTD ma monopol na zlom u drewnianecuda..... teraz U a za kilka dni kto go rozsmaruje??? ” Ostatnio pisali wszyscy że TTD to tylko ciała daje i jest złomowane, teraz nagle są konta które złomuje tylko TTD Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, losujemy kostką kto kogo zezłomuje ??

• Tam zaraz kolejny, raczej mi się nie zdarza bywać po tej stronie, ale jak się lata to się zdarzyło, strata niewielka. Już odbudowana. Nie ma ryzyka nie ma zabawy

• Żeby nie było że nic nie robię Pozdro dla sojuszu i znajomych. Dnia 26-02-2019 12:02:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca drewnianecuda ________________________________________________ Mały transporter 36.918 Duży transporter 6.680 Lekki myśliwiec 74.945 Krążownik 2.491 Okręt wojenny 1.771 Recykler 1.938 Sonda szpiegowska 321 Gwiazda Śmierci 13 Pancern…

• Graty refleksu, szkoda że tylko 20k.

• Graty, ładny zysk, a mówiłem żebyś mt dorobił obrońcy SzO.

• Graty , skąd ty tyle tych zapominalskich wziąłeś, jakiś dzień amnezji o fs-ah ?? Obrońcy oczywiście SzO.

• Graty Smyku, chociaż tych latajek mogłeś dorzucić, przecież Ci nie brakuje obrońcy SzO.

• Graty zdobywcy, Gufcio BSzO, musisz jednak bardziej się pilnować, nie łam się i przyj do góry w TOP. Przykro widzieć kolegę po tej stronie w ST. Powodzenia.

• Cytat od ale cios antynazista: „ty grucha smierdzisz majsem ... malo tego konto z loardenu ostatno po 3 mcach zeszlo z urlopu pierwszy raz od fuzji i chcialo mi zrobic wymuszenie pushu na 10k rekow lezalo lezalo i w koncu wymiatacz se wziol... hmm tez go kupiles? tak ci spieszno do top 1?? musisz jeszcze stopic kilka kont a nie bany wymuszasz... oczywiscie graty za to co sie stalo ” Wypraszam sobie, moje konto nie jest i nie będzie na sprzedanie komukolwiek. A co do złomu to go zebrałem i zachod…

• Trochę masz racji,@terry, ale dopóki nie ma zmiany to nawet na ACS się kwalifikuje, natomiast sam wiesz jak często wyglądają "prawdziwe starcia tytanów", konto jest kilka miesięcy na U, nagle się loguje 30 minut - złom i znowu U. Nie będę się wypowiadał co jest słabsze.

• Pozdrowienia dla kolegów z SG-UF i TTD i szczególne dla smyka :-)), do starcia jest jeszcze dofarm ale niestety problem z konwerterem wyniknął i nie udało mi się ich dodać. Dnia 09-11-2018 08:08:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca abcdozmiany [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 37.167 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wy…

• dzięki Jimmy ale nazwa nie ważna, wiadomo o kogo chodzi. :-))

• Ale ci się trafiło, pełne DTy to jest to !!, gratulacje obrońcy SzO

• Pozdrowienia dla całego nowego sojuszu TTD specjalne dla Smyka i kolegów z SG-UF Dnia 30-10-2018 15:55:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [TTD] ________________________________________________ Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca Atlantino [ATL] ________________________________________________ Recykler 1.300 Gwiazda Śmierci 207 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wymiatacz [TTD] __________________________________…

• graty Smyku, pięknie siadło tylko co ty będziesz z tym dexem robił.

• Cytat od chemikos: „ . Teraz czas na działanie Supportu. ” Niestety z tym jest u nas ciężko, a jesli już w ogóle to nie jest łatwo a na pewno nie szybko oby sie udało Chemik.

• Cytat od Jim1993: „widziałem nieraz te gęsi i jeste ich więcej go zdjęcia Graty Admirale! ” Było więcej ale są niestety już zezłomowane, jest z nich ST sprzed kliku dni. Cytat od ^Bad Whisky^: „wymiatacz co ty bys zrobił bez swojego konta multi xiom ludkowi zycze odbudowy ” Pewnie siedział bym w kącie i płakał hehe Bo ty pewnie nigdy nie dostałeś cynka od znajomego. Jak uważasz że to moje multi to zgłoś, ja nie mam zamiaru się tłumaczyć.

• DAwno mnie nie było ale jeszcze się nie skasowałem, pozdrowienia dla SG-UF Dnia 26-07-2018 14:19:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wymiatacz [SG-UF] ________________________________________________ Okręt wojenny 79.974 _________________________________________ Obrońca ludek1 [-KGH-] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 112 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wymiatacz [SG-UF] ________________________________________________ …