Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
-
mrau [MRUCZKI] & [#1] StoorM [MRUCZKI] vs. Kocak75 [RMN] - 2903% / wyliczanka!
anub - - Starcia Libra
PostOj.... Kocak SzO podobno swoje podebrałeś taki blad .... ale nic czlowiek uczy sie na bledach przetop i lecisz dalej Mruczki kolejny raz pokazuja ze sa dobrymi flociarzami gratuluje starcia
-
Cytat od Br0varek: „ ktos jest ciekaw jak zielu bil tyle punktow? skupowal z pushowek i od obcych deuter po jak najnizszej cenie a pozniej zamienial go na krysztal u handlarza i tak w kolko. mnostwo anty ale jak widac efekt przynioslo skoro w miesiac z top 200 na top1 wskoczyl :P” Br0varku - nie do końca się z Tobą zgodzę. Handluje z zielonym od kilku dobrych tygodni, wierz mi ze za deuter dostaje przeliczniki DALEKIE od minimala W mojej skromnej opini, Zielu to bardzo w porządku gość, jak ktoś …
-
Dzięki za link Wilku :))) niestety Właściciele gry postawili na mniej graczy ale majętnych (kupno oGame). Pamiętam czasy gdy na nowym uni było 16 tys graczy i nie portfel decydował o pktach Tak czy inaczej przetapiaj na więcej - tak aby nawet Anty im nie pomogła BTW : OBRONIE ZA ANTY STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SZO !
-
Cytat od BROWAR: „Cytat: „Jednak przed LHiP nie ma czegoś takiego jak "kitranie" floty, przekonacie się o tym w krótce Akcja przeprowadzona podręcznikowo, nie będę opisywał szczegółów i udzielał tutaj korepetycji.” zaraz Ci koszulka pęknie bo klata musiała urosnąć do niesamowitych rozmiarów Tak czy inaczej Przeznaczeniu szybkiej odbudowy, a jednemu z agresorów troche pokory korepetycji też udzielać nie musisz bo co drugi z tego działu wiedzą o ogame zapewne Cię przewyższa” Ktoś tutaj strasznie n…
-
Wstawiam pierwsze ST na tym uni,więc wypada sie przywitać Akcja z wielu względów trudna logistycznie, szacunek dla Brzydkiego, że chciało mu się lecieć przez całą galaktykę obrońcy jak najbardziej życzę SzO, obserwowałem go dłuuuugi czas, wiedziałem jak robi FSy itd. długo trzymał flote w ukryciu. Jednak przed LHiP nie ma czegoś takiego jak "kitranie" floty, przekonacie się o tym w krótce Akcja przeprowadzona podręcznikowo, nie będę opisywał szczegółów i udzielał tutaj korepetycji. Żeby nie prze…